Goedemorgen Bitcoin: in 2011 was BTC al op de Nederlandse tv

Goedemorgen! We hebben het belangrijkste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Bitcoin was in 2011 al op Nederlandse televisie in aflevering Spuiten en Slikken

Wist je dat Bitcoin al in 2011 terug te zien was op de Nederlandse beeldbuis? In het programma Spuiten en Slikken kwam het digitale internetgeld al even voorbij.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De video is een reportage over Silk Road. Dit was een website die is opgericht door Ross Ulbricht. Het idee erachter was dat deze website vrije handel van goederen faciliteerde, wat voornamelijk neer kwam op drugs en wapens. Later is de oprichter hier ook voor opgepakt en zit hij nu een dubbele levenslange celstraf uit.

Cryptobeurzen verwerkte al $14 biljoen aan transacties in 2021

Cryptobeurzen wereldwijd verwerkte meer dan $14 biljoen aan handelsvolume.Het gaat hier dus om de transacties die zijn verwerkt door bedrijven met een handelsplatform. De grootste in deze categorie is Binance. Dat blijkt uit data van The Block Research.

Bij deze statistiek zit de handel in alle tokens, dus niet alleen bitcoin.

Erdogan deelt spoedig nieuwe plannen rondom bitcoin en cryptocurrency

De Turkse president Erdogan maakte recentelijk de nieuwe Turkse plannen bekend rondom cryptocurrency’s. De politicus kondigde een ‘sprong voorwaarts’ aan met een nieuw economisch model.

Erdogan spreekt in zijn persconferentie over een nieuw beleid rondom cryptocurrency en de industrie daar omheen. De nieuwe economische plannen moeten onder andere zorgen voor legaal gebruik van cryptocurrency’s in het land.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...