Goedemorgen Bitcoin: Kanye West gespot met Nakamoto-pet

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Bl3p integreert als eerste bitcoin beurs van Nederland het lightning netwerk

Bitcoinbeurs Bl3p heeft het lightning netwerk geïmplementeerd. Het handelsplatform dat onderdeel is van de Nederlandse broker Bitonic is daarmee het eerste handelshuis uit ons land die deze stap zet.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De functie was al een tijdje beschikbaar voor een specifiek groepje (geverifieerde) klanten die zich hier voor een support-ticket voor had aangemeld.

Nu is de lightning-optie voor álle klanten automatisch beschikbaar, zo valt te lezen op Twitter.

Kanye West gespot met bitcoinpet

Is Kanye West een bitcoiner (geworden)? Afgelopen zondag verscheen de rapper in Beverly Hills voor een weekend-tripje.

Daarbij maakte 'Ye' op een kenbare manier duidelijk fan te zijn van bitcoin. Althans, dat is de aanname die nu in de communities wordt gemaakt. Waarom? Hij droeg een pet met daarom de naam Satoshi Nakamoto, de bedenker van bitcoin.

Het bedrijf van de Amerikaan genaamd Yeezy werd de toegang tot zijn bankrekening ontnomen bij JP Morgan Chase. Hint de rapper naar bitcoin als oplossing?

Volgers van PlanB: '17.600 dollar van 18 juni 2022 was níet de bodem'

Als het aan de volgers van PlanB ligt, dan was de bitcoin koers van 17.600 dollar van 18 juni 2022 niet de bodem van deze bearmarkt. In totaal zegt 51,8 procent van de deelnemers aan de poll die PlanB organiseerde via Twitter een diepere bodem te verwachten voor bitcoin.

Uiteindelijk is het verschil tussen de 51,8 procent die een diepere bodem verwacht en de 48,2 procent die verwacht dat bitcoin vanaf hier alleen maar omhoog kan natuurlijk niet groot. Het is een resultaat dat exemplarisch is voor de onzekerheid die momenteel in de markt heerst.