Goedemorgen Bitcoin: koers schiet richting $47.000

Goedemorgen Bitcoin: koers schiet richting $47.000

Goedemorgen Bitcoin. We hebben het belangrijkste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Bitcoin bereikt hoogste weeksluiting van 2022

De bitcoin koers beweegt de afgelopen dagen weer de goede kant op en heeft zelfs meerdere malen de 45.000 dollar doorbroken. Inmiddels tikt de koers bijna de grens van $47.000 aan.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Stablecoin protocol Terra koopt in week tijd 24.954 bitcoin voor dekking UST stablecoin

De Luna Foundation Guard (LFG) heeft in één week tijd meer dan 24.954 bitcoin gekocht via Binance. In totaal zijn de bitcoin reserves van LFG al goed voor een waarde van meer dan 1,1 miljard dollar.

Hoewel we het in de bitcoin-gemeenschap over het algemeen niet zo hebben op altcoins, kunnen we het gedrag van de LFG niet negeren. Aankopen van deze orde van grootte passen in het rijtje van beursgenoteerde bedrijven als MicroStrategy, Tesla en Block.

New York Times blijft leugens publiceren over bitcoin mining

De New York Times campagne tegen bitcoin blijft doorgaan. Zelfs in een periode waarin een meer gebalanceerde mening mogelijk is. De auteur rapporteert het ene na het andere positieve verhaal over bitcoin mining, maar probeert er vervolgens alsnog een negatieve draai aan te geven.

De titel van het stuk vat het narratief goed samen: "Bitcoin miners willen zichzelf opnieuw definiëren als milieuvriendelijk." Iedere keer als er een positief verhaal over bitcoin mining is weet de mainstream media het te verdraaien tot iets negatiefs.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties