Goedemorgen Bitcoin: koers van BTC staat rond dezelfde prijs als 1 jaar geleden

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Prijs van bitcoin staat rond dezelfde prijs als 1 jaar geleden

De koers van bitcoin staat rond het zelfde prijspunt als vorig jaar.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Het sentiment rond het prijspunt van $42.000 is veranderd, maar de koers van BTC stond een jaar geleden ook rond deze koers. Tussendoor waren er nieuwe recordprijzen (met $69.010 als absolute top tot nu toe), maar inmiddels is de koers weer flink gedaald.

Pakistan wil miljoenenfraude aanpakken en klopt aan bij Binance

Pakistan start een onderzoek na klachten over miljoenfraude. De ‘multi-million dollar crypto scam’ zou klanten van cryptobeurs Binance in de val lokken en geld laten sturen naar andere wallets.

De Pakistaanse Federal Investigation Agency (FIA) klopt bij Binance aan om dit te gaan onderzoeken. Pakistan start een misdaadonderzoek naar boeven die investeerders misleiden en hun geld van Binance proberen te stelen.

Parlement in El Salvador moet wetsvoorstellen voor Bitcoin staatsobligaties goedkeuren

El Salvador is weer een stap verder met hun uitgifte voor hun bitcoin staatsobligaties. Het parlement moet zich buigen over het papierwerk en de wettelijke kaders om de uitgifte door te laten gaan.

Een korte samenvatting: El Salvador wil een nieuw soort staatsobligaties uitgeven. In totaal moet er $1 miljard worden opgehaald bij investeerders. De helft van de obligaties worden gebruikt om bitcoin te kopen. De rest van het budget gaat onder andere naar infrastructuur in het land.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...