Goedemorgen Bitcoin: Meer dan 7 BTC geboden op Ordinal NFT

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

NFT-liefhebbers bieden al meer dan 7 BTC op nieuwe Ordinals van Yuga Labs

Yuga Labs – bekend van enkele populaire NFT-collecties – doet officieel iets met bitcoin. De details over de veiling van een reeks bitcoin NFT’s genaamd TwelveFold zijn bekend gemaakt. De biedingen zijn zelfs al gestart.

De groep achter de Bored Apes Yacht Club-collectie heeft een nieuwe reeks van 300 plaatjes gemaakt. Of beter gezegd: gegenereerd met 3D-modelleringstechnieken.

Niet alle 300 kunstwerken komt in de verkoop: 288 stuks zijn beschikbaar gesteld voor de veiling. 12 plaatjes worden achter de hand gehouden voor donateurs, om weg te geven of voor filantropische doeleinden.

De veiling sluit ongeveer 24 uur nadat deze eergisteren is gestart.

De duurste NFT kost momenteel al ruim 7 bitcoin ter waarde van $150.000. De laagste bieding die (op moment van schrijven) in de prijzen valt is een bod van 2,5 BTC.

Palihapitiya: ‘S&P 500 kan binnenkort crashen’

Chamath Palihapitiya is iemand die in de beginjaren van bitcoin naar eigen zeggen ongeveer 5 procent van de volledige supply in handen had. Nu waarschuwt de succesvolle investeerder zijn volgers over de Amerikaanse aandelenmarkt, die volgens hem op het punt van instorten staat. In zijn All-In Podcast deelt de miljardair een grafiek waarin een groot gat zichtbaar is tussen de inkomsten en de cashflows van S&P 500 bedrijven.

Goedemorgen Bitcoin: Meer dan 7 BTC geboden op Ordinal NFT

Update: Tether reageert op beschuldigingen

Update: Tether, het bedrijf achter de stablecoin USDT, heeft gereageerd op een artikel van The Wall Street Journal waarin werd beweerd dat het bedrijf en zuster crypto-beurs Bitfinex vervalste documenten en schimmige deals gebruikten om toegang tot het banksysteem te krijgen.

De WSJ meldde op 3 maart dat het via uitgelekte documenten en e-mails ontdekte dat entiteiten die aan Tether en Bitfinex waren gelinkt, facturen en transacties vervalsten en zich achter derden verstopten om bankrekeningen te openen die anders misschien niet toegankelijk waren geweest.

In een verklaring van 3 maart noemde Tether de bevindingen van het rapport “oude beschuldigingen” en “volledig onjuist en misleidend”. Het bedrijf voegde eraan toe dat Bitfinex en Tether programma’s hebben voor naleving van de regelgeving en voldoen aan de toepasselijke wettelijke vereisten op het gebied van anti-witwassen, ken uw klant en de financiering van terrorisme.

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...