Goedemorgen Bitcoin: populaire trading-hamster overleden

Goedemorgen! We hebben het belangrijkste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Fold gaat in zee met makers van Pokémon Go voor nieuwe bitcoingame

Gebruikers van de Fold app kunnen in de echte wereld op jacht naar bitcoin. Fold gaat in zee met de makers van Pokémon Go, Niantic Labs.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Fold is een van de populairste bitcoinbeloning apps in Amerika. Gebruikers van de app krijgen op verschillende manieren beloningen in de vorm van bitcoin. En bij die opties komt een nieuwe augmented reality (AR) games. Dat zijn spellen waar een extra digitale laag wordt gelegd over de echte wereld.

Met Pokémon Go moet je pokémon vangen door op pad te gaan. Met Fold AR ga je op jacht naar bitcoin en andere prijzen. Directeur Will Reaves geeft tegenover Decrypt uitleg: “Aanvankelijk kun je sats verdienen, maar je kunt ook spins verdienen, waardoor je nog meer Bitcoin kunt verdienen via de Fold-app,”

2 nieuwe gereguleerde fondsen in Singapore en ze kopen echte bitcoin

In Singapore komen er twee nieuwe bitcoinfondsen op de markt gericht op professionele beleggers.

Fondsmanager is de Fintonia Group, die de open-end fondsen heeft laten goedkeuren door de Monetary Authority of Singapore (MAS).

De fondsen heten het Fintonia Bitcoin Physical Fund en het Fintonia Secured Yield Fund, bedoeld om beleggers exposure te hebben in bitcoin. Inleg onder de $100.000 is mogelijk.

Mr. Goxx, de Duitse cryptohamster, is overleden

Mr. Goxx is overleden. De hamster handelde sinds deze zomer in cryptocurrency’s op zijn eigen Twitch-kanaal en werd in rap tempo populair. Het knaagdier maakte winst met de handel in verschillende cryptocurrency’s door zijn bewegingen in een speciaal kantoor.

De eigenaar en zakenpartner van Mr. Goxx deelde het nieuws via social media:

“Met diepe droefheid moeten we het verlies van onze geliefde harige vriend aankondigen. Hij was lange tijd ons huisdier, en plots werd hij uit het niets beroemd. Mr. Goxx heeft mensen over de hele wereld vreugde gebracht en ons eraan herinnerd het leven niet al te serieus te nemen. Hij wierp licht op donkere momenten van de pandemie, inflatie en vele soorten problemen.”