Goedemorgen Bitcoin: Premier League-spelers hebben problemen met bitcoinhandel

Goedemorgen Bitcoin: Premier League-spelers hebben problemen met bitcoinhandel

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rijtje gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

BlockFi wil beginnen met een Bitcoin futures ETF

BlockFi wil een bitcoin futures exchange traded fund (ETF) aanbieden in de Verenigde Staten. Dat blijkt uit een filing die is ingediend bij de Securities and Exchange Commission (SEC).

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Het bedrijf is een zogenoemd lending platform. Je kunt er bitcoin stallen en lenen tegen rente. Een ouderwetse bank in een nieuw jasje dus. Ze zijn de nieuwste partij die meedoet aan een race voor de eerste Amerikaanse ETF.

Premier League-spelers stappen naar vakbond voor hulp bij bitcoinhandel

De spelersvakbond voor Premier League-voetballers maakt zich grote zorgen om bitcoinhandel onder voetballers. De Professional Footballers’ Association (PFA) komt met een speciale training om voetballers te helpen met hun gokverslaving.

De PFA is bang dat spelers met gokproblemen heel veel geld verliezen. Spelers die waarvan bekend is dat ze een gokverslaving hebben of hebben gehad kunnen hulp krijgen via de vakbond.

Spelers zijn naar verluidt zelf naar de PFA gegaan om dit probleem te bespreken. Sommigen daarvan voregen zelf al om hulp. Dat meldt Daily Mirror. De krant vertelt ook over voetballers die zich graag laten voorlichten over de mogelijke risico's.

Vitalik Buterin valt 'Bitcoin maximalisten' aan voor mening over El Salvador

Vitalik Buterin haalt op Reddit uit naar 'bitcoin maximalisten' die president Nayib Bukele steunen. Bukele is de president van El Salvador en onder zijn leiding heeft het land bitcoin helemaal omarmt. Winkeliers moeten betaalopties met bitcoin bieden en het land spaart zelf ook in bitcoin.

Volgens Buterin druist het dwingen van mensen om bitcoin (of een andere munt) te accepteren in tegen het vrije karakter van bitcoin (of zoals hij zou zeggen, crypto). Alle reacties van de bedenker van Ethereum zijn te lezen op Reddit.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties