Goedemorgen Bitcoin: Prijs dipt naar $15.588

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

PlanB voorspelt de terugkeer van de bitcoin bullmarkt

Op het moment van schrijven gaat de bitcoin koers compleet door het putje. Momenteel vechten de bulls met de bears om de koers van 16.000 dollar en is het optimisme in de markt even ver te zoeken. Dat doet echter niets met het eeuwige optimisme van de Nederlandse analist PlanB.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Momenteel staan ongeveer 55 procent van alle bitcoin op een virtuele winst, zo was de analyse van PlanB van ongeveer een halve dag geleden. In zijn grafiek wordt dit percentage vertegenwoordigd door de kleur blauw.

In principe betekent blauw dat we te maken hebben met een koude markt (winter) en rood dat er sprake is van een extreme bullmarkt. Op dit moment kunnen we het ons bijna niet voorstellen, maar PlanB verwacht dat we op termijn weer een bullmarkt zullen krijgen.

Liquid stopt per direct alle cryptohandel

Update - Liquid stopt per direct alle handel op zijn platform. Dat maakt het Japanse bedrijf bekend op hun Twitter-account.

Eerdere berichtgeving van 16 november 2022:

Liquid heeft per direct alle opnames van crypto's en fiat geld stopgezet. De cryptobeurs besluit dit als onderdeel van de faillissementsprocedure van FTX, de eigenaar van Liquid. Dit meldt het officiële Twitter-account van Liquid Global.

Bitcoin prijs dipt naar $15.588

De bitcoin prijs is gisteren flink onder de $16.000 gezakt. Op de Bitstamp grafiek duikelde de koers even naar $15.588, op moment van schrijven schommelt de prijs bij $15.800.

Het is zelfs een dieptepunt van de afgelopen 24 maanden. De laatste keer dat de prijs zo laag stond was eind 2020, voordat de koers aan een rally begon boven de $40.000 en later bijna zelfs bijna $70.000.

bron: Cryptocompare
bron: Cryptocompare