Liquid stopt per direct alle cryptohandel

Update - Liquid stopt per direct alle handel op zijn platform. Dat maakt het Japanse bedrijf bekend op hun Twitter-account.

Eerdere berichtgeving van 16 november 2022:

Liquid heeft per direct alle opnames van crypto's en fiat geld stopgezet. De cryptobeurs besluit dit als onderdeel van de faillissementsprocedure van FTX, de eigenaar van Liquid. Dit meldt het officiële Twitter-account van Liquid Global.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

FTX Trading Ltd. heeft in mei de Japanse Liquid Group en al haar operationele dochterondernemingen, zoals Quoine, gekocht. Destijds is er geen aankoopprijs bekend gemaakt. Wel heeft FTX Liquid eerder een lening van 120 miljoen dollar aangeboden.

Ook FTX Japan heeft aangekondigd zijn activiteiten te staken na aandringen van de financiële toezichthouder.

Lees meer over:
FTXLiquid

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...