Goedemorgen Bitcoin: Samsung overweegt extra bitcoinfonds

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

ARK Invest koopt nogmaals voor 2,5 miljoen dollar aan Coinbase aandelen

Het Ark Invest van Cathie Wood gelooft heilig in de toekomst van Coinbase, want ze blijven maar aandelen kopen van het Amerikaanse beursplatform. Eerder deze week berichtten we al over twee aankopen, maar daar is inmiddels een derde bijgekomen. Ditmaal gaat het om een aankoop van 2,5 miljoen dollar aan aandelen van het beursplatform van CEO Brian Armstrong.

Investeringstak van Samsung overweegt lancering spot bitcoin ETF

De investeringstak van het grote Samsung overweegt om een spot bitcoin ETF te lanceren in Hong Kong. Eerder deze week werd al bekend dat ze binnenkort een bitcoin futures ETF lanceren op de Hong Kong Stock Exchange en binnenkort komt daar dus mogelijk een spot bitcoin ETF bij.

Europol rolt crimineel netwerk op gericht op oplichten van bitcoiners

Europol heeft een groep van bitcoin oplichters opgepakt. De multinationale onderzoekorganisatie rolde callcenters op in Duitsland, Servië, Bulgarije en Cyprus. Zij lokte investeerders in de val met niet bestaande investeringen. Aantrekkelijke aanbiedingen op social media met mooie acties zijn vaak de boosdoener.

Het netwerk belaagde slachtoffers met mooie beloftes. Daarmee wisten zij tientallen miljoenen euro’s te ontfutselen van nietsvermoedende investeerders. Slachtoffers zijn onder andere te vinden in Duitsland, Zwitserland, Australië, Oostenrijk en Canada.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...