Goedemorgen Bitcoin: Samsung overweegt extra bitcoinfonds

Goedemorgen Bitcoin: Samsung overweegt extra bitcoinfonds

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

ARK Invest koopt nogmaals voor 2,5 miljoen dollar aan Coinbase aandelen

Het Ark Invest van Cathie Wood gelooft heilig in de toekomst van Coinbase, want ze blijven maar aandelen kopen van het Amerikaanse beursplatform. Eerder deze week berichtten we al over twee aankopen, maar daar is inmiddels een derde bijgekomen. Ditmaal gaat het om een aankoop van 2,5 miljoen dollar aan aandelen van het beursplatform van CEO Brian Armstrong.

Investeringstak van Samsung overweegt lancering spot bitcoin ETF

De investeringstak van het grote Samsung overweegt om een spot bitcoin ETF te lanceren in Hong Kong. Eerder deze week werd al bekend dat ze binnenkort een bitcoin futures ETF lanceren op de Hong Kong Stock Exchange en binnenkort komt daar dus mogelijk een spot bitcoin ETF bij.

Europol rolt crimineel netwerk op gericht op oplichten van bitcoiners

Europol heeft een groep van bitcoin oplichters opgepakt. De multinationale onderzoekorganisatie rolde callcenters op in Duitsland, Servië, Bulgarije en Cyprus. Zij lokte investeerders in de val met niet bestaande investeringen. Aantrekkelijke aanbiedingen op social media met mooie acties zijn vaak de boosdoener.

Het netwerk belaagde slachtoffers met mooie beloftes. Daarmee wisten zij tientallen miljoenen euro's te ontfutselen van nietsvermoedende investeerders. Slachtoffers zijn onder andere te vinden in Duitsland, Zwitserland, Australië, Oostenrijk en Canada.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties