Goedemorgen Bitcoin: SEC keurt VanEck bitcoin spot ETF af

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

AMC start met accepteren van bitcoin als betaalmiddel voor bioscoopkaartjes

AMC Entertainment CEO Adam Aron heeft aangekondigd dat de bioscoopgigant vanaf nu bitcoin accepteert als betaalmiddel voor bioscoopkaartjes.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Het bedrijf, waarvan het aandeel de afgelopen maanden een zogenaamde meme-stock is geworden, hintte al maanden naar het accepteren van bitcoin als betaalmiddel.

SEC keurt VanEck bitcoin spot ETF af

De aanvraag van VanEck voor een nieuw bitcoinfonds is afgekeurd. Het bedrijf wilde een bitcoin exchange-traded fund (ETF) starten met bitcoin als onderpand.

Recentelijk werden verschillende bitcoin ETF’s goedgekeurd in de Verenigde Staten, maar deze zijn allemaal gebaseerd op futures. Uit het voorstel van VanEck blijkt dat zij echte bitcoin in kas wilde hebben voor hun fonds.

Amerikaanse rapper Meek Mill wil Bitcoin-deal sluiten met platenlabel

De Amerikaanse rapper Robert Rihmeek Williams, beter bekend als Meek Mill, wil graag worden uitbetaald in Bitcoin. De in Philadelphia geboren entertainer maakt op Instagram bekend dat hij graag zijn volgende platencontract in Bitcoin uitbetaald wil krijgen.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!