Goedemorgen Bitcoin: Snoop Dogg is fan van BTC

763 totale weergaven

Goedemorgen! De bitcoin koers staat op 18,848.93USD. We hebben het laatste bitcoinnieuws voor je op een rijtje gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Hup Bitcoin: van Paris Hilton tot Goldman Sachs, ze stappen in bitcoin

In de Hup Bitcoin Podcast wordt je helemaal bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in de wereld van bitcoin. Robin Heester en Wessel Simons nemen samen de laatste bitcoin nieuwtjes door voor deze kersverse aflevering. Er is heel veel bullish nieuws in de markt, omdat steeds meer bedrijven én beroemde individuen op de bitcoin trein willen stappen. De adoptie neemt toe en dat met name als belegging.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

MicroStrategy heeft nu 91.579 Bitcoin in kas, het bedrijf koopt extra bij

Michael Saylor koopt 253 Bitcoin voor $15 miljoen met zijn bedrijf MicroStrategy. Daarmee komt het totale BTC van het bedrijf op 91.579.

Saylor was de eerste die met zijn miljardenbedrijf in Amerika als niet-bitcoin bedrijf de overstap maakte. Sinds 2020 koopt het bedrijf steevast bij. Dat doen ze met hun eigen cashgeld, maar ook geven ze aandelen uit om meer dollars in bitcoin te kunnen stoppen.

Grayscale Bitcoin Trust van $38 miljard moet een ETF worden

Grayscale wil hun Bitcoin fonds omzetten naar een bitcoin exchange-traded fund (ETF). Het bedrijf maakt hun plannen met het Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) bekend bij een aanvraag bij de financiële waakhond van Amerika. De Securities and Exchange Commission (SEC) buigt zich nu over de aanvraag.

De Amerikaanse rapper en acteur Snoop Dogg is een Bitcoin believer. In een interview vertelt hij dat hij gelooft dat de cryptomunt een blijvende kracht is.

Rapicoon Snoop Dogg gelooft ‘honderd procent’ in Bitcoin

De Amerikaanse rapper en acteur Snoop Dogg is een Bitcoin believer. In een interview vertelt hij dat hij gelooft dat de cryptomunt een blijvende kracht is.

Snoop Dogg, het pseudoniem van Calvin Cordozar Broadus Jr., lanceerde vorige week een reeks non-fungible tokens van zijn nieuwe muzikale kunstcollectie. Hoewel de Bitcoin-space doorgaans sceptisch is over het idee van deze NFT’s, is het entertainmenticoon ook positief over bitcoin als valuta.

Lees meer over:

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...