Goedemorgen Bitcoin: Sri Lanka toont geen interesse in BTC

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Binance roept cryptobeurs op om geld weg te halen

Binance roept het Indische platform WazirX op om hun geld van het platform te halen. WazirX en Binance zijn verwikkeld in een opvallende soap.

Zanmai Labs is de partij achter WazirX. Zij kregen een uitnodiging van Binance om een stappenplan te maken om alle bezittingen weg te halen bij Binance. Beide beurzen zijn verwikkeld in een ruzie.

Binance zegt dat de verantwoordelijkheid ligt bij Zanmai om dit voor elkaar te krijgen. WazirX geeft aan dat zij inmiddels zijn gestart met het opzetten van eigen wallets.

Aandeel MicroStrategy stijgt mee met bitcoin koers

Het aandeel van MicroStrategy is bezig aan een nieuwe opleving. Het Amerikaanse softwarebedrijf zet sinds 2020 vol in op bitcoin.

Op 31 december 2022 had het bedrijf in totaal 132.500 BTC. Dat was toen $1,84 miljard waard. Daarvan waren 14.890 BTC rechtstreeks in handen van het bedrijf, en de overige in zijn dochteronderneming MacroStrategy LLC.

Daarnaast is oprichter Michael Saylor een van de meest prominente figuren in de Amerikaanse bitcoinmedia. Samen met Andrew Kang bouwde hij zijn bedrijf om naar de eerste beursgenoteerde organisatie met een bitcoin standaard.

Tim Draper praatte met president Sri Lanka over bitcoin

Miljardair Tim Draper was onlangs in Sri Lanka, waar hij onder andere de president sprak. Niet geheel onverwacht kwam het onderwerp bitcoin ook op tafel.

Draper sprak in he Aziatische land met lokale ondernemers over de adoptie van cryptocurrency. De ondernemer ontmoette die dag ook Ranil Wickremesinghe, de president van het land, over hetzelfde onderwerp. Dat meldt Bloomberg.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...