Goedemorgen Bitcoin: Tether heeft tot $1,7 miljard aan extra reserves

Goedemorgen Bitcoin: Tether heeft tot $1,7 miljard aan extra reserves

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Update: Binance hervat handel na oplossen bug

Update - Binance hervatte gisteren om 15 uur de handel op zijn platform weer. Het betekent dat de spothandel weer start en dat de opnames ook weer mogelijk zijn. Dat meldt de grootste beurs van de markt op zijn website. Ook CEO Changpeng Zhao, die tijdens het oplossen van de bug zijn volgers regelmatig van updates voorzag, zegt het volgende:

USDT-uitgever Tether heeft tot $1,7 miljard aan extra reserves

Paolo Ardoino, chief technology officer van Tether, denkt dat Tether USDT tijdens de bankencrisis het "veiligste bezit ter wereld" kan zijn.

Het bedrijf achter de stablecoin Tether verwacht in het eerste kwartaal van 2023 een winst van $700 miljoen te maken. Dat komt overeen met de winst van het laatste kwartaal van 2022, zegt tegenover Ardoino aan Cointelegraph tijdens Paris Blockchain Week 2023. "Het betekent dus ons bedrijfsvermogen zal groeien tot $1,5 miljard of $1,7 miljard, bovenop de reserves die we hebben die 100% van de activa dekken."

Deutsche Bank in de problemen? Credit default swaps schieten omhoog

Deutsche Bank lijkt na Credit Suisse de volgende grote Europese bank die in de problemen komt als gevolg van de renteverhogingen van centrale banken als antwoord op de hoge inflatie die overal ter wereld opdook.

Waar de Duitse bondskanselier Olaf Scholz roept dat Deutsche bank enorm winstgevend is en er geen reden is voor zorgen, lijkt de markt daar op dit moment heel anders over te denken.

Lees meer over:
Bitcoin goedemorgen bitcoin

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties