Goedemorgen Bitcoin: Three Arrows Capital vraagt faillissement aan

Goedemorgen Bitcoin: Three Arrows Capital vraagt faillissement aan

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet.

Michael Saylor: 'Het is een vergissing om nu geen bitcoin meer te kopen'

Michael Saylor, de uitgesproken CEO van MicroStrategy, laat in een interview met de populaire YouTuber MMCrypto zijn licht schijnen over de markt en de financiële positie van zijn MicroStrategy.

Volgens Saylor is MicroStrategy klaar voor bijna iedere storm als het op correcties voor de bitcoin koers aankomt. In maart sloot het bedrijf een lening af bij SilverGate bank om meer bitcoin te kopen en na de hevige dalingen van de maanden die daarop volgden gingen er geruchten de ronde over de mogelijke liquidatie van MicroStrategy.

KuCoin ontkent geruchten over opnamestop

KuCoin directeur Johnny Lyu ontkent de geruchten over een opnamestop. Volgens de baas van de cryptobeurs heeft de beurs geen blootstelling aan de recente probleemgevallen in de industrie.

Lyu geeft aan dat hij niet weet wie deze geruchten verspreiden.

Three Arrows Capital vraagt faillissement aan in New York

Three Arrows Capital heeft een faillissement aangevraagd in New York. De reden is helder: het hedgefonds kan hun klanten niet meer uitbetalen. Er is een gebrek aan liquiditeit. De combinatie met dalende koersen en twijfelachtige businessmodellen zorgt voor de ineenstorting van het bedrijf dat in 2012 werd opgericht.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties