KuCoin ontkent geruchten over opnamestop

KuCoin ontkent geruchten over opnamestop

KuCoin directeur Johnny Lyu ontkent de geruchten over een opnamestop. Volgens de baas van de cryptobeurs heeft de beurs geen blootstelling aan de recente probleemgevallen in de industrie.

Lyu geeft aan dat hij niet weet wie deze geruchten verspreiden.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Goednieuwsshow

De crypto-industrie heeft te maken met een roerige tijd. Verschillende bedrijven staan op omvallen. Een combinatie van twijfelachtige businessmodellen en een dalende markt zorgt voor onrust. Bitcoin beleefde het slechtste kwartaal in 11 jaar.

Een van die bedrijven is het hedgefunds Three Arrows Capital. Het bedrijf heeft een faillissement aangevraagd. Volgens toezichthouders in Singapore heeft de organisatie ook gelogen in hun communicatie.

Het is logisch dat er geruchten ontstaan over andere bedrijven en de mogelijke gevolgen in de industrie. KuCoin gooit er nog wat goed nieuws in: de beurs haalde recentelijk $150 miljoen op in een recente investeringsronde in mei. Dat betekent een geschatte waarde van $10 miljard.

De directeur heeft ook een waarschuwing: "Voor FUDers die opzettelijk valse informatie verspreiden, behoudt KuCoin zich het recht om juridische stappen te ondernemen."

Lees meer over:
Bitcoin Kucoin

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties