Goedemorgen Bitcoin: Twee belangrijke indicatoren springen op groen

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet.

Pieter Wuille treedt terug als Bitcoin Core maintainer

Pieter Wuille treedt terug als lead beheerder van Bitcoin Core, de kern van het bitcoin protocol. Dat maakt de Belg vandaag bekend op Twitter.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Hij blijft wel actief betrokken bij het aandragen van nieuwe code, het reviewen van andere code voorstellen en de lopende projecten waar hij betrokken bij is. Wuille is in dienst van Chaincode Labs, een belangrijk bedrijf dat bijdraagt bij het verbeteren van het bitcoin protocol.

Het is onduidelijk wie de vervanger van Wuille wordt. Hij laat in ieder geval een enorme nalatenschap na.

Binance heeft registratie in Spanje binnen

Binance heeft een officiële registratie te pakken in Spanje. De grootste cryptobeurs heeft met dochterbedrijf Moon Tech Spain de juiste papieren in de wacht gesleept.

Het gaat om de erkenning als Virtual Asset Service Provider (VASP). Eerder dit jaar moest Binance nog noodgedwongen stoppen met het bitcoin futures in Spanje.

Directeur Changpeng Zhao is uiteraard in zijn nopjes. Hij benadrukt nog maar eens hoe belangrijk het voor Binance is om hun klanten veilig te houden.

Twee belangrijke indicatoren springen op groen, tijd voor een bitcoin koersexplosie?

Bitcoin zit al vanaf december 2021 in een neerwaartse trend en inmiddels kunnen we zeggen dat die dalingen het begin van een zware bearmarkt markeerden. In korte tijd zijn we meer dan 70 procent van de all-time high van 69.000 dollar verloren, maar inmiddels lijkt er weer wat leven in de brouwerij te komen.

Meerdere on-chain indicatoren zijn op groen gesprongen, maar vandaag bespreken we er twee waar we in het verleden altijd op hebben kunnen rekenen: de MVRV Z-score en de Bitcoin Investor Tool.

Lees het hele artikel en zie hoe het precies zit met deze twee indicators.

Goedemorgen Bitcoin: Twee belangrijke indicatoren springen op groen
Lees meer over:
goedemorgen bitcoin