Goedemorgen Bitcoin: koers sluit week onder $38.000

974 totale weergaven

Goedemorgen! We hebben het belangrijkste nieuws voor je op een rijtje gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Bitcoin Focus: Oorlog

Heb je al je bitcoin in paniek verkocht tijdens de dip? De koers ging in euro even van 33 duizend euro naar 30 duizend. Oorlog brengt onzekerheid mee. Al je aannames van een veilige wereld gaan even uit het raam. Het als de aandelenbeurs doet bitcoin dan gekke dingen. Wat doe jij? Vasthouden?

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

VS en EU willen geselecteerde Russische banken uit SWIFT-netwerk schoppen

Russische banken worden mogelijk afgesloten van het SWIFT netwerk. Dat blijkt uit een gezamenlijk statement van de Europese Commissie, Frankrijk, Duitsland, Italië, Canada en de Verenigde Staten.

Bitcoin koers nog onder de $40.000, afrekening van de roebel maandag?

Bitcoin heeft een bewogen week achter de rug. De koers duikelde donderdag naar $34.324 op de Bitstamp grafiek maar wist zich knap te herstellen boven de $40.000.

Maar tóch lijkt de koers de week hoogstwaarschijnlijk niet te sluiten
boven de $40.000 (weeksluiting is zondagnacht om 2 uur, redactie). En wat gaat de roebel vandaag doen?

De prijs in euro’s:

Disclaimer: dit is géén financieel advies. Cryptocurrency’s zijn risicovolle assets.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...