Goedemorgen Bitcoin: "Nieuwe bullmarkt bitcoin als de Federal Reserve de geldprinters aanzet"

Goedemorgen Bitcoin:  "Nieuwe bullmarkt bitcoin als de Federal Reserve de geldprinters aanzet"

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Groei van Bitcoin-Adoptie in Turkije Te Midden van Inflatie: Verslag

Volgens een onderzoeksrapport uitgevoerd door KuCoin neemt de adoptie van cryptovaluta toe in Turkije, een land dat momenteel te maken heeft met hoge inflatie. In de afgelopen achttien maanden is de adoptie gestegen van 40% naar 52% van de Turkse bevolking.

FTX-rechtszaak legt nieuwe details bloot: boot van $2,5 miljoen voor directeur

De soap rondom FTX blijft opmerkelijke verhalen opleveren. Uit de lopende rechtszaken blijkt onder andere dat er op kosten van de zaak een yacht van $2,5 miljoen werd gekocht. Speciaal voor een van de topbestuurders.

De American Yacht Group verkocht net voor de grote implosie een dikke boot aan Sam Bankman-Fried en consorten. Uit de stukken in de rechtszaken blijkt dat de directeuren wel vaker spulletjes kochten.

"Nieuwe bullmarkt bitcoin als de Federal Reserve de geldprinters aanzet"

Mike McGlone van Bloomberg verwacht dat aandelen moeten crashen voordat bitcoin weer aan een nieuwe bullrun kan beginnen. Zolang de Amerikaanse centrale bank (Federal Reserve) de geldprinters uit laat staan zal bitcoin volgens de analist niet aan een nieuwe weg omhoog beginnen.

Lees meer over:
Bitcoin goedemorgen bitcoin

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties