Goedemorgen Bitcoin: wallet met 50 BTC plots actief

345 totale weergaven

Goedemorgen! We hebben het belangrijkste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt!

Apple verandert beleid App Store: Bitcoin betalingen aanstaande?

Apple gaat het beleid omtrent de App Store veranderen. Het is het gevolg van een juridische schikking, en het kan goed gaan uitpakken voor Bitcoin (en voornamelijk het Lightning Netwerk).

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Alles wat je moet weten over Bitcoin in El Salvador

Redacteur Arnold Hubach verblijft momenteel in El Salvador om verslag te doen van de bitcoin wet die op 7 september wordt ingevoerd.

Hij maakte een overzichtsartikel om je helemaal bij te praten over de ontwikkelingen in het land.

Bitcoin wallet uit 2012 plots actief: ruim $2,3 miljoen winst

Een inactieve wallet uit 2012 met daarin 50 bitcoin, werd weer actief. Het was in ieder geval iemand met 'diamanten handen' en heel veel geduld.

50 bitcoin is momenteel een waarde van 2,4 miljoen dollar. In 2012 betaalde je tussen de 2 en 10 dollar voor één bitcoin.

Stel dat hij destijds de 'hoofdprijs' van 10 dollar had betaald, dan was de aankoopprijs 500 dollar.

Overigens lag de block subsidy toen ook op 50 bitcoin per block, dus het ligt meer voor de hand dat hij deze gewoon gemined heeft.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...