Foodsite Grubhub geeft beetjes bitcoin terug bij bestellingen

Grubhub is een app om eten te bestellen in Amerika. Ze gaan samenwerken met bitcoin softwarebedrijf Lolli om beetjes bitcoin terug te geven aan de klant bij elke bestelling.

Een dergelijke dienst staat bekend als ‘satsback’, want de betaaleenheid binnen bitcoin is satoshi (sats) vernoemd naar de anonieme bedenker Satoshi Nakamoto.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Voor de eerste bestelling ontvangt een klant 5 dollar in sats en 1 dollar in sats voor de bestelling erna, zo meldt Lolli in het persbericht.

Heb je 15 dollar aan sats gespaard, dan kun je het overzetten naar een bitcoin wallet.

Thuisbezorgd.nl

Grubhub is onderdeel van Just Eat Takeaway, het Nederlandse concern met Jitse Groen als CEO. In Nederland bekend als het moederbedrijf achter Thuisbezorgd.nl dat al sinds 2013 bitcoin accepteert bij online bestellingen.

Lolli werkt samen met ruim 1.000 bedrijven om bitcoin beloningen aan hun klanten te geven. Bekende klanten zijn Booking.com, Nike en Microsoft.

Je kunt de software als extensie van je browser toevoegen of je downloadt de mobiele app.

In Nederland is er Stekking.com dat een vergelijkbaar concept in de markt heeft gezet.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen?
Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Lees meer over:
Bitcoin nieuwssats

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...