Goedemorgen Bitcoin: gaat de koers binnenkort nieuwe hoogten bereiken?

5533 totale weergaven
goedemorgen bitcoin - bitcoinmagazine.nl

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Bitcoin koers voorspelling: gaat BTC binnenkort nieuwe hoogten bereiken?

De bitcoin koers staat nu ongeveer op $66,700. De prijs is recent aardig gestegen door positieve signalen vanuit de Amerikaanse economie. Met een handelsvolume van $24,62 miljard en een marktwaarde van $1,32 biljoen, zijn mensen voorzichtig optimistisch. Maar wat gaat de volgende stap voor de bitcoin koers zijn? Aan de hand van enkele belangrijke steun- en weerstandsniveau’s maken wij een voorspelling.

Veel mensen denken dat de prijs van bitcoin verder zal stijgen. Een belangrijk punt om in de gaten te houden is $66.680. Dit support punt helpt bepalen welke kant de prijs opgaat. De eerste weerstand is bij $69.296. Als de prijs boven dit niveau komt, kan deze nog verder stijgen. Andere weerstandsniveaus zijn $71.090 en $72.809. Als de prijs deze niveaus passeert, kan dat op sterke groei wijzen.

Bitcoin-voorstander Michael Saylor geeft grote waarschuwing over fiatgeld

Michael Saylor, de oprichter van MicroStrategy, blijft positief over bitcoin. Hij zegt dat bitcoin beter is dan fiatgeld. Saylor tweette dat bitcoin helpt om het geld van investeerders te beschermen. Op vrijdag bereikte bitcoin weer de grens van $67.000 en bleef daar na een kleine daling eerder vandaag.

Saylor, een bekende bitcoin voorstander, vertelde zijn volgers op X: “Als het geen bitcoin is, smelt je geld.” Hij benadrukt hiermee dat bitcoin helpt tegen de waardevermindering van fiatgeld. Het is geen geheim dat Michael Saylor groot fan is van bitcoin.

Rechter dwingt Genesis Global om $3 miljard in crypto terug te geven

Genesis Global, een failliete cryptocurrency kredietverstrekker, heeft toestemming van de rechtbank gekregen om ongeveer $3 miljard in contanten en cryptocurrency terug te geven aan zijn schuldeisers. Dit betekent dat het moederbedrijf, Digital Currency Group (DCG), niets terugkrijgt uit het faillissement.

Op vrijdag 17 mei heeft rechter Sean Lane het terugbetalingsplan van Genesis goedgekeurd. Deze uitspraak maakt het mogelijk voor Genesis om bevroren klantactiva vrij te geven en terug te geven. Deze activa zijn geblokkeerd sinds het bedrijf in november 2022 stopte met opnames, na de ineenstorting van verschillende grote cryptobedrijven.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...