Michael Saylor: 'Verkoop je goud!'

Michael Saylor weet het zeker: bitcoin gaat winnen van goud. In een gesprek met Kitco legt de directeur van MicroStrategy uit hoe hij naar de ontwikkelingen kijkt.

Hij voorziet een scenario waarbij goud steeds minder wordt gezien als geld. "Goud was metaalgeld voor de 19e eeuw", zegt Saylor. Hij verwacht dat BTC langzaam maar zeker eerder wordt gezien als nuttige investering dan goud.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Klachten over volatiliteit wuift hij weg: "De volatiliteit is de prijs die je betaalt. Ik win liever op een volatiele manier dan dat ik langzaam verlies."

Michael Saylor

De mening van Saylor is niet erg verrassend. Met zijn bedrijf MicroStrategy kocht hij de afgelopen 2 jaar ruim 129.000 bitcoin. Tegen de huidige dagkoers is dat ruim $3 miljard aan BTC.

Hij ziet bitcoin als dé nieuwe valuta. Saylor vergeleek ooit de dollar met het vasthouden van ijsblokjes. Op de korte, midden en lage termijn verliest de dollar geheid haar koopkracht. Bij bitcoin is dat allemaal wat volatieler, maar hij houdt er vertrouwen in dat het op termijn gaat stijgen. Een echte keuze heeft hij ook niet. De techdirecteur zet compleet in op bitcoin. Zowel financieel als zijn imago hangt er veel af van het succes van BTC

Lees meer over:
Bitcoin goud Michael Saylor

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties