MicroStrategy laat werknemers deelnemen in bitcoin pensioenplan van Fidelity

MicroStrategy laat werknemers deelnemen in bitcoin pensioenplan van Fidelity

MicroStrategy wil zijn werknemers toegang geven tot het bitcoin pensioenplan van Fidelity. Dat twittert CEO Michael Saylor vandaag.

In zijn tweet zegt hij:

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

'MicroStrategy gaat samenwerken met Fidelity Digital Assets om als eerste beursgenoteerde bedrijf hun werknemers de mogelijkheid te bieden om in bitcoin te investeren als onderdeel van ons pensioenprogramma'.

De vermogensbeheerder heeft dinsdag bekend gemaakt dat ze deze zomer bitcoin gaan opnemen in hun pensioenplan. Fidelity werkt voor pensioenen samen met maar liefst 23.000 bedrijven. Op papier een belangrijke stap voor bitcoin om een nog grotere groep investeerders te bereiken.

MicroStrategy is een ICT-dienstverlener en vooral bekend als een agressieve koper van bitcoin. De totale voorraad is nu 129.218 bitcoin. Eerder in april kocht de onderneming van Saylor nog 4.157 BTC voor ~$190,5 miljoen.

De prijs in euro’s bij Bitvavo:

Disclaimer: dit is géén financieel advies. Cryptocurrency's zijn risicovolle assets.

Lees meer over:
Bitcoin MicroStrategy

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties