Opkomende crypto meme Base Dawgz tikt $ 3 mln mijlpaal aan in crypto presale – nu kopen?

871 totale weergaven
Base Dawgz Ethereum ETF
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Nadat de opkomende crypto meme, Base Dawgz ($DAWGZ) meer dan $ 3 miljoen heeft opgehaald met zijn presale, hebben investeerders nog tot woensdagavond 28 augustus om de meme coin voor een lage prijs te kopen.

Na de presale zal $DAWGZ voor een hogere prijs worden gelist op zijn eerste exchanges, met een verwachte listing op gecentraliseerde exchanges in het vervolg. Met nog iets meer dan twee dagen op de teller, is dit de laatste kans om $DAWGZ te kopen voor $ 0,008173 per stuk.

$DAWGZ is een cross-chain meme coin die twee maanden geleden is begonnen met zijn crypto presale. Deze presale heeft veel momentum opgebouwd nadat de Brett (BRETT), de grootste meme coin op de Base blockchain, met ruim 24% is gestegen in een week tijd.

Als gevolg hiervan heeft Base meer aandacht gekregen, waardoor ook steeds meer ogen gericht zijn op de nieuwste meme sensatie op de blockchain. En nadat de meme coin officieel wordt gelist op zijn eerste exchanges, kan het een kwestie van tijd zijn voordat de prijs door de lucht schiet.

 

 

Base Dawgz, ook wel de Shiba Inu van Base

Met het indrukwekkende bedrag dat de presale van Base Dawgz in een korte tijd heeft op weten te halen, denken investeerders dat deze meme coin het op zou kunnen nemen tegen de #1 base meme coin, Brett.

En hoewel Brett alle aandacht heeft getrokken, kun je het niet bepaald zien als de Shiba Inu van Base. Dit is waar $DAWGZ het verschil maakt, want hij heeft niet alleen een vergelijkbaar ontwerp als Shiba Inu, maar heeft ook de mogelijkheid om te basejumpen en op andere blockchains te landen.

Met gebruik van Wormholes en Portal Bridges is het mogelijk voor $DAWGZ om te lanceren op andere chains, zoals Ethereum, de Binance Smart Chain, Solana en Avalanche. Ook is het mogelijk voor investeerders om hun $DAWGZ tokens tussen deze chains te bridgen.

Hierdoor heeft $DAWGZ toegang tot meer liquiditeit en heeft de meme coin ook meer potentie om viraal te gaan. Investeerders kunnen de token verhandelen en gebruiken op hun favoriete chain, wat kan leiden tot een enorme groei.

Om deze reden heeft $DAWGZ potentie om een concurrent te worden van BRETT.

En terwijl een investering van $ 1000 in BRETT op zijn laagste punt nu meer dan $ 836.000 waard zou zijn, zou $DAWGZ nog harder kunnen stijgen nadat hij grote exchange listings krijgt.

$DAWGZ zou net als BRETT een Binance listing kunnen krijgen en wanneer dat gebeurt, is het game over voor de mensen die niet in deze meme coin geloofden. Een grote exchange listing kan de Base Dawgz koers mogelijk met honderdvoud laten stijgen.

 

Brett koers pumpt na Binance listing – hetzelfde kan gebeuren voor Base Dawgz

Brett heeft een zeer positieve week achter de rug, zo is het in een week tijd met bijna 25% gestegen en is de meme coin bijna 10 cent ($ 0,09316) waard op het moment van schrijven.

Deze stijging was geen toeval, want Brett is vorige week dinsdag gelist op Upbit, een Zuid-Koreaanse crypto exchange, wat leidde tot een 193% stijging in trading volume tot $ 66 miljoen.

Dezelfde dag kwam Binance Futures, die in een tweet aankondigde dat Brett een perpetual contract heeft gekregen. Hierdoor is de Brett koers die dag voor een kort moment boven de 10 cent geklommen.

Brett behoort toch zeker tot een van de meest indrukwekkende meme coins van 2024, want tijdens zijn piek in juni lag de koers 160.581% hoger dan de prijs waarvoor hij is gelist op zijn eerste gedecentraliseerde exchange (DEX).

Zelfs na de sterke daling van de afgelopen twee maanden is BRETT nog zo’n 80.000% meer waard dan tijdens zijn eerste listing.

Omdat Brett de grootste meme coin op Base is, profiteert hij ook het meest van de groei van deze blockchain. De Layer-2 op Ethereum krijgt vooral veel aandacht wanneer Solana technische problemen heeft en is in het afgelopen jaar behoorlijk gegroeid.

Net als Solana, heeft Base bizar lage transactiekosten en hoge snelheden, wat het in dat opzicht vergelijkbaar maakt met Solana.

Brett is als het ware de Pepe Coin (PEPE) van Base en kan dus behoorlijk profiteren wanneer de blockchain meer volume krijgt. Toch heeft Base nog geen eigen Shiba Inu, althans, tot vandaag, want $DAWGZ zal binnenkort gelanceerd worden.

Base Dawgz is volgens meerdere analisten een echte moonshot en heeft potentie om x100 of hoger te gaan. Zo denkt bijvoorbeeld ClayBro, met meer dan 130.000 abonnees op YouTube, dat Base Dawgz een van de beste mogelijkheden is om rijk te worden in de volgende bull run.

Doe mee met de Base Dawgz presale voordat deze is uitverkocht – 782% staking APY

Je kunt nog meedoen met de presale van Base Dawgz door naar de officiële website te gaan en je crypto wallet te verbinden. Zo kun je kiezen om $DAWGZ te kopen met ETH, BNB, SOL, AVAX of met stablecoins zoals USDT en USDC, allemaal op je favoriete blockchain.

Door te kopen tijdens de presale kun je nu nog profiteren van hoge staking beloningen met een APY van 782%. Met deze huidige staking bonus kun je in twee maanden tijd je aantal tokens verdubbelen en als deze dan ook nog stijgen in waarde, tel uit je winst!

Base Dawgz stelt zijn investeerders gerust, want de smart contract van $DAWGZ is door een grondige controle gegaan bij SolidProof. Deze audit is een bewijs dat er geen streken in de code verborgen zitten, waardoor je bijvoorbeeld niet kunt verkopen of onverwachts extra belasting betaalt op je transacties.

Je kunt op de hoogte blijven van de laatste updates door Base Dawgz te volgen op X of door deel te nemen aan de Telegram community.

Met nog iets meer dan twee dagen te gaan, is er geen tijd te verliezen om nog gebruik te maken van deze mogelijkheid. Als je de stijging van Brett hebt gemist, is Base Dawgz een presale die je absoluut niet wilt missen.

 

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

 

Lees meer over:
base dawgz

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...