Whale stuurt 1.000 bitcoin naar Bitbank

411 totale weergaven

Het Japanse Bitbank ontving vandaag 1.000 bitcoin van een onbekende whale. De transactie ter waarde van ruim $42 miljoen werd opgepakt door Whale Alert.

Het is onbekend wie er achter dit grote geldbedrag zit. Door het open karakter van bitcoin kan iedereen alle transacties inzien. Het netwerk kent echter geen identificatie plicht zoals bijvoorbeeld een bank of beurs dat heeft. Het enige wat je nodig hebt is toegang tot de private keys.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Volledig anoniem zal deze whale niet zijn. Bij bedrijven als Bitbank moet je je namelijk gewoon identificeren als persoon voordat je gebruik mag maken van hun diensten.

Lees meer over:
Bitcoin nieuwswhale

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...