Bitcoin Update: Gaat de koers de komende dagen naar $70.000?

De Bitcoin (BTC) koers staat momenteel op momenteel op 18,848.93USD. Rond $64.000 na het doorbreken van de oude all time high rond $60.000 en op weg naar meer.

De huidige recordprijs ligt op $64.850. We bekijken de grafieken en bespreken de mogelijke scenario’s. Lees hier de update!

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin (BTC) Update

Het heeft even geduurd maar het is weer zover, de koers van Bitcoin heeft na een doorbraak wederom een nieuwe hoogte aangeraakt van bijna $65.000.

Met vooruitzicht op wellicht het doorstijgen richting $70.000 maakt het dat de bulls weer vol in de wedstrijd zitten. En neerwaartse druk flink onder de duim hebben.

Even leek het erop dat de consolidatie van de afgelopen twee weken zou resulteren in een nieuwe dip. Maar de koers wist zich sterk te houden boven de trendlijn en ontving voldoende support van omliggende vangnetten.

Een signaal dat stijging van de markt nog wel eens veel hoger kan uit gaat vallen dan verwacht. En een dip nog voor lange duur uit kan blijven.

Bitcoin 4-uurgrafiek

Wanneer we de een blik werpen op de huidige 4-uurgrafiek van Bitcoin zien we gelijk het beeld van een sterke doorbraak rond $60.000.

Welke voor een flinke reactie op de koers heeft gewerkt, en deze daardoor ook gelijk richting $65.000 heeft gedrukt. Een langverwachte reactie, welke toch wat onverwacht kwam.

Na de twee weken van consolidatie leek het erop dat de koers rond $60.000 wederom te veel weerstand zou ondervinden en terug zou vallen naar de onderkant van de consolidatie richting $50.000.

Echter gebeurde dit niet en zag de koers bij een kortstondige doorbraak bij de hertest een nieuwe weg richting een all time high.

Bitcoin Update: Gaat de koers de komende dagen naar $70.000?

We zien daarbij ook dat de koers rond $60.000 nog een kort breakout retest formatie heeft gemaakt. Waarbij het doorbreken van deze weerstand eerst nog kort als support wist te dienen.

Alvorens de koers naar $65.000 is gestegen. Waar de koers momenteel vlak onder consolideert.

Rond $63.000 is inmiddels ook al veel support gebouwd. En een eventuele dip zal hoogstwaarschijnlijk niet veel verder zakken dan deze support.

Mocht dat wel het geval zijn dan zal zowel $60.000 als $59.000 erg veel support hebben. En een test hierop kan resulteren in een bounce terug omhoog, wellicht op weg naar een nieuwe all time high. Veel support en weinig kans op een flinke dip.

Bitcoin 1-uurgrafiek

Als we kijken naar de 1-uurgrafiek van Bitcoin dan zien we dezelfde hoeveelheid support liggen rond $63.000, $60.000 en $59.000. Mede door de langere consolidatie zien we dat deze levels erg sterk zijn geworden. En de koers hier niet zomaar doorheen gaat vallen.

De kans op een dip lijkt dus klein. Maar helemaal uitsluiten doen we het natuurlijk niet. Al zien we momenteel veel bullish volume met kans op het doorstijgen van de koers. Waar deze heen zal gaan is moeilijk te zeggen zoals we telkens met de all time highs in ongerepte regionen.

Bitcoin Update: Gaat de koers de komende dagen naar $70.000?

Mocht de koers hier een tijdje hangen en zich boven de $63.000 sterk maken. Dan is er zicht op een doorbraak omhoog met als hoogstwaarschijnlijk een eerste target van $70.000.

Om vervolgens daar weer nieuwe inzichten te kunnen krijgen. Een consolidatie op het huidige niveau is ook mogelijk. Maar daarvoor lijkt de koers nu nog te onrustig te bewegen.

Al met al heeft de markt wederom een sterke bullish beweging gemaakt. Met uitzicht op het breken van de vers gemaakte all time high rond $65.000. En wellicht zelfs het aanraken van $70.000.

Maar eerst zal de koers van Bitcoin wat moeten afkoelen, om voldoende kracht en ruimte te hebben tot een nieuwe stijging.

Het uitrustten rond $63.000 is een goede en sterke oplossing, voor een mooie beweging wat we eigenlijk niet kunnen zien als probleem!

Wil je meepraten over het nieuws? Kom dan eens langs in onze Telegram chat!

Lees meer over:
Technische Analyse

Meest gelezen

Nieuws
Bitcoin koers breekt door $35.000, ligt $48.000 in het verschiet?

Bitcoin is de afgelopen 24 uur door de $35.000 grens gebroken. Analisten anticiperen op een...

Nieuws
Apple-Gebruikers Opgelet: Hackers Hebben Het Gemunt op Je Crypto

Nieuwe malware gericht op Apple's MacOS, vermoedelijk gelinkt aan de Noord-Koreaanse hackersgroep Lazarus, heeft blockchain-ingenieurs...

Nieuws
Goedemorgen Bitcoin: Hayes voorspelt bitcoin koers van 1 miljoen dollar

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag...

Nieuws
Solana Bulls Razen Vooruit, Ligt $50 In Het Verschiet?

Cryptomunt Solana heeft opmerkelijke veerkracht getoond op zijn bullish koers, ondanks kleine tegenvallers in het...

Nieuws
De beste en meest interessante afleveringen van de Hup Bitcoin podcast

In het afgelopen jaar hebben we in totaal meer dan 70 afleveringen van onze Hup...

Lees meer

Net binnen

Reddit crypto Bitcoin
Reddit Duikt in Crypto: Bitcoin en Ether Investeringen Voor Beursdebuut!

Reddit heeft plannen onthuld om naar de beurs te gaan op de New York Stock...

Nieuws
‘Halving gaat bitcoin koers naar $273.000 brengen’

De bitcoin koers staat de afgelopen dagen onder druk en heeft moeite om weer boven...

Nieuws
Goedemorgen Bitcoin: Hoe Een Gedurfde Investering MicroStrategy Richting S&P 500 Duwt

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag...

Nieuws
Andreessen Horowitz investeert $100 miljoen in Ethereum Restaking-platform EigenLayer

De technologiegerichte venturegigant Andreessen Horowitz, ook bekend als a16z, heeft een aanzienlijke investering van $100...

Nieuws
“Bitcoin klaar om lange termijn $500.000 te bereiken”, zegt deze Nederlandse analist

De Nederlandse analist Michael van de Poppe voorspelt op de lange termijn een enorme bullrun...

Lees meer