bitcoin update koers prijs ethereum altcoins nieuws
Nieuwsberichten » Maakt bitcoin zich op voor een daling en is een altseason aanstaande?

Maakt bitcoin zich op voor een daling en is een altseason aanstaande?

Crypto update 21.00 uur – De koers van Bitcoin (BTC) is op moment van schrijven $5.136 (-0.67%). Beleggers lijken hun winst te gaan pakken. Altcoins zoals Litecoin en EOS, die de afgelopen dagen stegen, noteren nu een min. Niettemin zijn er diverse uitschieters onder de “alts” zoals Ethereum Classic (+27%) en Loopring (+20%). Is er een altseason aanstaande? Stef den Tuinder van Altcoinbase licht toe: “Het beeld van bitcoin vind ik positief. Hij moet de support van $5.100 houden, anders is de kans groot dat de daling doorzet richting $4.800.”

Bitcoin update

Het volume voor BTC ligt op $16,5 miljard, lager dan het volume van de afgelopen dagen. Doorgaans is een dalend volume een teken dat beleggers hun winst pakken. Stef van Altcoinbase:

Het beeld voor bitcoin vind ik nog positief. Het niveau $5.100 is een belangrijk steunpunt. Wel zien we dat het volume terugloopt en dat ethereum last heeft van een “rising wedge”, wat een “bearish” patroon is.

Een gezonde correctie is ook niet verkeerd voor bitcoin. Hoe harder de stijging, hoe harder de val. In dat geval moet $4.800 echt standhouden, anders daalt de koers naar $4.600.

Stef van Altcoinbase

Cryptotwitter

Hoe denken de marktvolgers op Twitter over de cryptomarkt?

En de altcoins dan?

Komt er een altseason aan? Bitcoin die zich terugtrekt, terwijl diverse altcoins 10% of zelfs meer dan 20% stijgen, is een signaal van dit scenario. De top 10 laat een wisselend beeld zien.

Meer crypto nieuws

crypto kopen 

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Halving Bitcoin en Bitcoin Cash komen steeds dichter bij elkaar

Arnold Hubach

Bitcoin (BTC) analyse: gaat de koers richting $11.400?

John van Meer

Bitcoin (BTC) door $11.000 na uitspraken Witte Huis, altcoins herstellen

Wessel Simons

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder