bitcoin update koers prijs ethereum altcoins nieuws

Maakt bitcoin zich op voor een daling en is een altseason aanstaande?

Crypto update 21.00 uur – De koers van Bitcoin (BTC) is op moment van schrijven $5.136 (-0.67%). Beleggers lijken hun winst te gaan pakken. Altcoins zoals Litecoin en EOS, die de afgelopen dagen stegen, noteren nu een min. Niettemin zijn er diverse uitschieters onder de “alts” zoals Ethereum Classic (+27%) en Loopring (+20%). Is er een altseason aanstaande? Stef den Tuinder van Altcoinbase licht toe: “Het beeld van bitcoin vind ik positief. Hij moet de support van $5.100 houden, anders is de kans groot dat de daling doorzet richting $4.800.”

Bitcoin update

Het volume voor BTC ligt op $16,5 miljard, lager dan het volume van de afgelopen dagen. Doorgaans is een dalend volume een teken dat beleggers hun winst pakken. Stef van Altcoinbase:

Het beeld voor bitcoin vind ik nog positief. Het niveau $5.100 is een belangrijk steunpunt. Wel zien we dat het volume terugloopt en dat ethereum last heeft van een “rising wedge”, wat een “bearish” patroon is.

Een gezonde correctie is ook niet verkeerd voor bitcoin. Hoe harder de stijging, hoe harder de val. In dat geval moet $4.800 echt standhouden, anders daalt de koers naar $4.600.

Stef van Altcoinbase

Cryptotwitter

Hoe denken de marktvolgers op Twitter over de cryptomarkt?

En de altcoins dan?

Komt er een altseason aan? Bitcoin die zich terugtrekt, terwijl diverse altcoins 10% of zelfs meer dan 20% stijgen, is een signaal van dit scenario. De top 10 laat een wisselend beeld zien.

Meer crypto nieuws

bitcoin kopen

Mis niks meer!

Invalid email address