1000x crypto – onze top 10 crypto die 1000x kan stijgen

1000x crypto - onze top 10 crypto die 1000x kan stijgen

Iedereen is op zoek naar de volgende 1000x crypto. Een goede investering kan de gelukkige trader namelijk veel geld opleveren, en in sommige gevallen zelfs miljonair maken. Uiteraard is er geen magische formule om een token met 1000x groeipotentieel met absolute zekerheid te spotten. Met hulp van de input van experts en analisten hebben wij bij Bitcoinmagazine echter de volgende top 10 1000x crypto van 2024 samen weten te stellen.

Overzicht top 10 crypto met 1000x groeipotentieel

 1. Dogeverse – dankzij het gebruik van een groot aantal blockchains kan de hele meme coin community zich verzamelen rondom deze vrijwel unieke potentiële 1000x crypto!
 2.  WienerAI – de combinatie van verfrissende nieuwe meme en AI technologie maakt WienerAI in potentie een 1000x crypto. Nu de token nog in de presale zit, is het zaak om snel toe te slaan.
 3. Slothana – is dit de volgende Solana meme coin die een 1000x crypto wordt? De razendsnelle presale en grote hype rondom $SLOTH zorgen nu al voor de nodige crypto FOMO.
 4. Mega Dice Token – GambleFi zit in de lift, en de native token van dit casino met meer dan 50.000 gebruikers kan nog flink groeien. Wordt $DICE de volgende 1000x crypto?
 5. 99Bitcoins – investeer in jezelf en in je vermogen. Verdien geld met het volgen van cryptolessen en leer hoe je zelf de volgende x1000 crypto opspoort met hulp van 99Bitcoins.
 6. 5thScape – is dit de toekomst van Virtual Reality? 5SCAPE combineert de grenzeloze mogelijkheden van AR en VR met crypto en heeft in potentie een 1000x crypto in huis.
 7. Sponge – meme coin $SPONGE heeft al eens 100x gehaald. Met een nieuwe, verbeterde versie moet nu ook de grote sprong naar een 1000x groeipotentieel of meer mogelijk zijn.
 8. Smog – met dank aan de grootste airdrop op Solana ooit heeft de vrolijke token rondom het vuurspuwende draakje Smog de potentie om misschien wel een 1000x crypto te worden.
 9. eTukTuk – doe mee aan de transportrevolutie: eTukTuk lanceert groene taxi’s in Sri Lanka (en de rest van Azië) en jij profiteert mee van elk ritje. Gaat deze token 1000x halen?
 10. Bitcoin Minetrix – nu de Bitcoin Minetrix token live gegaan is, zijn grote stijgingen mogelijk. Ook een crypto miner worden en meeprofiteren van x1000? Neem dan BTCMTX in huis!

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Wat is 1000x crypto?

\In het verleden hebben veel cryptomunten enorme stijgingen laten zien. Wanneer een token met meer dan duizend keer in waarde toeneemt, spreken we van een 1000x crypto. Veel grote cryptomunten van tegenwoordig zijn 1000x crypto’s. Zij hebben echter al een enorme marktkapitalisatie behaalt en zullen niet nog een keer zo sterk stijgen.

Gelukkig komt er eens in de zoveel tijd een nieuwe token uit met een verfrissend design, een sterke functionele toepassing of een andere vorm van grote potentie. Met name de beste meme coins hebben de mogelijkheid om een 1000x crypto (of meer) te worden, omdat deze tokens bekend staan om hun volatiliteit. Zo steeg meme coin Dogecoin naar een cap van $ 20 miljard. Recent heeft de meme coin Bonk een groei laten zien van meer dan 1000x de waarde.

bonk grafiek 29-4
Bonk groeide van $ 0,00000009197 naar $ 0,00004704. Bron: Tradingview

Crypto’s met 1000x potentie vallen vaak in de categorie ‘high risk – high reward’. De kans bestaat dat een project niet van de grond komt en jij niet het rendement krijgt waar je op hoop. Mocht het echter wel lukken, dan heb je ook meteen een gouden slag geslagen. Immers: een investering van slechts $ 100 is dan opeens $ 100.000 waard. De beste altcoins kunnen zelfs nog veel hogere winstfactoren dan 1000x opleveren.

Wat zijn de crypto coins met 1000x potentieel in 2024?

De redactie van Bitcoinmagazine heeft samen met externe analisten en experts uitgebreid overleg gevoerd om tot een toplijst van kleine cryptomunten met 1000x potentie te komen. Wij hebben gekeken naar een groot aantal verschillende factoren, zoals de tokenomics, de hype- en FOMO die rondom een coin kan ontstaan, de groeipotentie binnen de sector en de bestendigheid van de token voor de toekomst. Garanties voor 1000x crypto zijn nooit te geven, maar volgens ons maakt Dogeverse de beste kans om dergelijke cijfers te halen. Wat maakt deze token zo speciaal?

Dogeverse – dankzij multi chain functionaliteiten grootste kans om volgende 1000x crypto te worden

Na een uitgebreid onderzoek is Dogeverse naar boven gekomen als de crypto met de meeste kans om 1000x te halen. De meme coin heeft dat met name te danken aan het feit dat men erop inzet de token op zoveel mogelijk chains te lanceren, met dank aan een uitgebreid netwerk van wormholes, portals en bridges. Momenteel staat de token al op de chains van Ethereum, Binance, Polygon, Solana, Avalanche en Base.

Dogeverse 100x crypto - de multiverse dog meme coin

Al deze chains hebben hun eigen meme crypto community – en dankzij Dogeverse hebben al deze communities de kans om zich te verenigen rondom 1 token. Bovendien kan de token gebruikt worden om de voordelen van een bepaalde chain optimaal te benutten: zo kun je gebruikmaken van de lagere transactiekosten op Solana, of de token gebruiken om gemakkelijk crypto te traden op Ethereum. Deze functionaliteit zal niet alleen memers aantrekken, maar ook grote investeerders.

Tokens met een Shiba Inu als mascotte blijven onverminderd populair – kijk maar naar de successen van eerdere 1000x crypto zoals Dogecoin, Shiba Inu en Bonk. Dogeverse kan dankzij de functionaliteit, multi chain gebruik en verbeterde tokenomics (onder meer met staking) de volgende 1000x crypto in dit lijstje worden. Nu de token nog in de presale zit is dan ook het ideale koopmoment aangebroken.

Naam token Dogeverse
Ticker $DOGEVERSE
Basis chain Ethereum
Andere chains BNB, Solana, Avalanche, Binance, Base, Polygon
Hard Cap $ 17.002.500
Totaal aantal tokens 200.000.000.000 DOGEVERSE
Aantal tokens in presale te koop 57.000.000.000 (28,5% van totaal)
Staking supply 20.000.000.000 (10% van totaal)

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Hoe koop je 1000x crypto?

Investeren in 1000x crypto is geen ingewikkeld proces. Cryptomunten met potentie worden op gelanceerd op kleine exchanges of zijn te koop in crypto presales. Dankzij gedecentraliseerde widgets die intuïtief werken is de aanschaf van dergelijke tokens in veel gevallen een fluitje van een cent. In het onderstaande stappenplan zie je snel hoe je de nummer 1 van onze lijst, Dogeverse, gemakkelijk en snel in huis kunt halen.

 1. Stap 1: Installeer een crypto wallet.

  Wanneer je besluit om een investering in Dogeverse te doen, dan moet je eerst de beschikking hebben over een wallet die deze token ondersteunt. Gelukkig is Dogeverse als multi-chain meme coin beschikbaar met een groot aantal wallets. Mocht je nog niet over een wallet beschikken, bezoek dan onze pagina met beste crypto wallets, kies de optie die het beste bij jou past en installeer deze.
 2. Stap 2: Stort tokens op je wallet.

  Met een lege wallet is het moeilijk investeren. Via een exchange, en in veel gevallen ook via je wallet provider, kun je tokens kopen. Deze tokens moet je later gebruiken om Dogeverse aan te schaffen. Tokens die je kunt gebruiken zijn Ethereum, Tethter, Binance Coin, Polygon, Avalanche, Base en Solana. Het heeft de voorkeur gebruik te maken van Ethereum of Tether, omdat je hiermee toegang krijgt tot tokenstaking.
 3. Stap 3: Sluit je wallet aan op de Dogeverse website.

  Bezoek de officiële website van Dogeverse en klik in de widget aan de rechterkant van je scherm op ‘connect wallet’. Selecteer in het pop-up-menu dat nu verschijnt de wallet waar je over beschikt. Jouw wallet wordt nu automatisch gekoppeld aan de website.
 4. dogeverse 1000x crypto wallet connect

 5. Stap 4: Koop Dogeverse.

  De widget op de website beschikt over een handige rekentool waarmee je precies kunt zien hoeveel Dogeverse je krijgt voor een bepaald bedrag. Vul in hoeveel Dogeverse je wilt kopen (of hoeveel tokens je uit wil geven), controleer je invoer en klik op ‘Buy’.
 6. dogeverse 1000x crypto rekentool

 7. Stap 5: Stake, claim en trade.

  Heb je de token gekocht met Ethereum? Dan kun je hem meteen vastzetten in een smart staking contract voor extra rendement. De tokens die je koopt, kunnen na de exchange listing geclaimd worden via de website. Hierna is het mogelijk om ze een tijdje vast te houden (net zolang tot het een 1000x crypto is) of om er direct mee te traden.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Hoe vind je de 1000x crypto?

Zelf op zoek naar een token met 1000x groeipotentieel? Hoewel het vroegtijdig spotten van een 1000x token altijd deels een kwestie van geluk is, zijn er vaak wel enige aanwijzingen dat een token kan exploderen. Aan de hand van de volgende eigenschappen kun je misschien ook een 1000x crypto vinden.

Roadmap en tokenomicsAandacht in de mediaCrypto communitiesAnalyse platformen

Roadmap en tokenomics

Ben je op zoek naar de volgende 1000x crypto, dan is het doorspeuren van een groot aantal roadmaps en tokenomics essentieel. Op roadmaps kan een projectteam aangeven welke doelstellingen ze hebben met een token – welke targets willen ze halen, en wat is de geplande weg daar naartoe? Het is aan jou om te bepalen of een roadmap realistisch en gedetailleerd genoeg is.

Ook de tokenomics spelen een belangrijke rol wanneer je de volgende 1000x crypto wil spotten: hoe is de verdeling van het totale aantal tokens geregeld? Welke elementen zijn ingevoerd om inflatie te voorkomen? Is er sprake van een maximaal vastgesteld aantal tokens? Staking, buybacks en token-burning? Door met deze factoren rekening te houden kun je snel inschatten of een token de potentie heeft om gigantische winsten te boeken.

Aandacht in de media

Veel projecten met een grote toekomst worden al in een vroeg stadium opgepikt door de media. Kijk voordat je in een token investeert naar de aandacht die er al voor de token is in de media. Bij Bitcoin Magazine proberen we altijd bovenop de nieuwe 1000x crypto te zitten, net zoals crypto-influencers zoals Corné Marchand en Elroy Ryon. Daarnaast zijn er in het buitenland ook een groot aantal cryptoblogs, influencers en journalisten actief.

Veel aandacht van de media heeft bovendien het effect van een self-fullfilling prophecy: omdat iedereen het over een token heeft, wil niemand missen. Investeerders stappen uit FOMO (Fear of Missing Out) in op een nieuwe crypto – waardoor de waarde van de token vanzelf omhoog gaat. Soms zelfs tot 1000x.

Crypto communities

De meeste presale tokens met de potentie om 1000x te gaan beschikken over een groot aantal social-mediakanalen waar ze in contact komen met hun community- en de community in contact kan komen met elkaar. Zoek daarom vooral de social media van nieuwe cryptoprojecten op. Hier kun je alle officiële communicatie van een token terugvinden en de voortgang van een project goed in de gaten houden.

De nummer 1 van onze onderzoeken naar de beste 1000x crypto van 2024, Dogeverse, beschikt over een groot Telegram kanaal en een Twitterpagina met meer dan 10.000 volgers. Het is deze bruisende community die de token moet ondersteunen op weg naar een flinke groei.

Analyse platformen

Wanneer je dieper in een nieuwe cryptomunt wil duiken is het absoluut noodzakelijk om met analytische platformen een token helemaal in kaart te brengen. Zo kun je op websites als tradingview het koersverloop van een token vanaf de listing tot aan het huidige moment terugvinden. Voor kleinere tokens is Dextools een zeer geschikte site met veel informatie over tokens en verschillende grafieken.

Daarnaast kun je met CoinGecko en CoinMarketCap de token goed vergelijken met andere cryptomunten uit hetzelfde segment. Zo weet je precies welke andere opties op de markt zijn, en kun je de token vinden die wat je betreft de meeste potentie heeft om 1000x te halen.

Welke token heeft het meeste potentie voor 1000x?

In het verleden hebben een aantal tokens uitzonderlijk goed gepresteerd en vroege investeerders een winst gebracht van 1000x of meer. Ook vandaag de dag komen er nog kleine cryptomunten op de markt die de potentie hebben om dergelijke winstfactoren op te leveren. Het is dan ook niet zo gek dat investeerders, analisten en traders allen op zoek zijn naar zo’n low cap gem.

1000x crypto heeft vaak een ‘high risk – high reward’ profiel. Niet elke token die getipt wordt als 1000x token zal deze winst ook daadwerkelijk binnenhalen. Door te kijken naar verschillende belangrijke aspecten van een token, zoals de roadmaps en de tokenomics, de aandacht die een token krijgt in verschillende media, de activiteit van crypto communities en een analyse van diverse statistieken kun je een betere inschatten maken van de kansen en de risico’s. Daarmee krijg je een beter beeld welke crypto kopen verstandig is.

Bij Bitcoinmagazine hebben we op basis van diepgravende analyses en gesprekken met analisten en experts geconcludeerd dat van de huidige presale tokens Dogeverse de meeste potentie heeft om de volgende 1000x crypto te worden. Het gebruik van een groot aantal chains zorgt ervoor dat een grote community zich rondom de token kan verenigen.

Daarnaast is Dogeverse een van de beste staking coins: staking zorgt tevens voor een deflatoire werking (wat de koers kan laten stijgen), en het handelsgemak van meerdere chains zorgt ervoor dat veel traders deze token willen gebruiken. Kopen nu de token nog in de ICO fase zit lijkt dan ook een verstandige keuze.

 

“Disclaimer: Beleggen in crypto neemt grote risico’s met zich mee. Je kunt al je kapitaal verliezen. Dit artikel is bedoeld ter informatie en vormt geen beleggingsadvies.”

Veelgestelde vragen over 1000x crypto.

Waar kan ik een 1000x crypto kopen?

Wat is 1000x?

Waar vind ik 1000x crypto?

Hoe weet je dat een crypto 1000x doet?

Wat zijn de risico’s van investeren in potentiële 1000x tokens

Referenties

bij het samenstellen van dit artikel is gebruikgemaakt van de volgende bronnen:

 1. Top cryptowinnaars en -verliezers – CoinGecko
 2. Dog-Themed Memecoin Bonk Rides High on Solana Blockchain’s Comeback Post-FTX – Bloomberg
 3. Dogecoin: van meme tot cryptomunt van 2 miljard – RTL Tech
 4. The World’s First Chain Traveling Doge, Litepaper – Dogeverse
Lees meer over:

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...