Binance CEO optimistisch ondanks crypto crash – welke crypto gaat stijgen na ETH ETF lancering?

2128 totale weergaven

De huidige Binance CEO, Richard Teng, blijft optimistisch over crypto op lange termijn ondanks de significante daling van afgelopen weken. Teng ziet dat het vertrouwen in cryptocurrency weer aan het groeien is, met name dankzij de spot Bitcoin ETF’s, die weer toenemende inflows noteren.

Terwijl de Bitcoin koers deze ochtend rond $ 58.000 slingert, met een daling van 1% in de afgelopen 24 uur, kijken we in dit artikel wat Bitcoin kan doen op korte en lange termijn. Daarnaast kijken we naar de geanticipeerde lancering van de spot Ethereum ETF en wat voor invloed dit kan hebben op de toekomst van crypto.

Gaat Bitcoin weer stijgen na crypto crash?

Deze donderdagochtend ligt de Bitcoin koers op $66,568.30 na een daling van Niet beschikbaar in de afgelopen 24 uur, terwijl BTC ongeveer evenveel waard is als 7 dagen geleden. In een maand tijd is Bitcoin met 13,6% gedaald vanuit $ 67.500, waardoor de cryptomunt nog veel heeft om in te halen.

Nadat Bitcoin in mei en begin juni vooral tussen $ 60k en $ 70k bleef liggen, is de markt later in juni ingezakt, met onder andere crypto miners, Mt. Gox en de Duitse overheid die Bitcoin verkochten. Na een daling tot $ 53.500 van vorige week, is Bitcoin licht hersteld, waardoor de koers nu consolideert russen $ 55k en $ 60k.

Op het moment ligt Bitcoin nog steeds onder zijn 200-daagse moving average (blauw), een resistance level bij $ 59k die BTC ervan weerhoudt om naar $ 60k te stijgen. Zolang Bitcoin hieronder blijft liggen, dreigt de 30-daagse moving average (geel) hier binnenkort onderuit te dalen en een bearish “Death Cross” te vormen.

Bitcoin koers grafiek
Bitcoin koers grafiek – TradingView

Met een Relative Strength Index (RSI) van 41, lijkt BTC te weinig momentum te hebben om een break-out boven $ 59k te maken, tenzij hier een goede reden voor is. Een mogelijke factor die kan leiden tot een break-out is een comeback van de spot Bitcoin ETF’s, die de afgelopen 6 maanden meer dan $ 14,7 miljard hebben aangetrokken.

Met name deze week lijkt de populariteit van de ETF’s weer toe te nemen, zo heeft de ETF sinds maandag al meer dan $ 650 miljoen aan netto inflows genoteerd. Hoewel het dagelijkse volume rond $ 1 miljard relatief laag is vergeleken met de pieken van maart en april rond $ 12 miljard, lijkt er nu meer interesse te zijn in de ETF’s dan enkele weken terug.

Daarnaast zijn verwachtingen hoog dat de spot Ethereum ETF deze maand nog gelanceerd kunnen worden. Hierdoor zullen investeerders ook blootstelling kunnen krijgen aan ETH, zonder de altcoin direct te hoeven kopen en dienen te bewaren in een crypto wallet.

Hiermee kan de crypto markt nog meer kapitaal aantrekken en zou dit Bitcoin kunnen helpen om later dit jaar een nieuwe all-time high neer te zetten boven $ 75.000. De komende weken zou BTC weer boven $ 60.000 of zelfs $ 65.000 kunnen stijgen.

Tot slot verwachten we een historische bull run tussen het eind van 2024 en het midden van 2025, waarin een Bitcoin koers van $ 100.000 of meer wordt voorspeld.

Welke crypto gaat stijgen na ETH ETF lancering?

De sterke prestatie van de spot Bitcoin ETF schetst een beeld van hoe goed de Ethereum ETF’s kunnen presteren nadat ze live gaan. Hierdoor kan niet alleen de Ethereum koers, maar ook de hele altcoin markt stijgen als gevolg van kapitaal dat binnenstroomt voor Ethereum.

In dit artikel kijken we naar een aantal veelbelovende altcoins die een goede positie hebben om binnenkort te stijgen. Deze altcoins zijn voor een lage prijs te koop tijdens een crypto presale, waardoor extra vroeg deel uit kunt maken van de nieuwe projecten en profiteren wanneer hun native tokens worden gelanceerd op exchanges.

Pepe Unchained (PEPU)

Een nieuwe altcoin die direct kan profiteren van de Ethereum ETF is Pepe Unchained (PEPU), die binnenkort zijn eigen Layer-2 blockchain zal lanceren op Ethereum. Deze meme coin gebruikt het netwerk van Ethereum voor extra veiligheid en zijn eigen blockchain voor goedkopere en snellere transacties, maar ook voor lucratieve staking beloningen.

Pepe Unchained kan meeliften op de populariteit van zowel Pepe Coin (PEPE) als Shiba Inu (SHIB), de twee grootste meme coins op Ethereum. Net zoals Shiba Inu zijn eigen Layer-2 (Shibarium) heeft, heeft Pepe Unchained ook zijn eigen Layer-2, waarmee de mogelijkheden voor uitbreiding eindeloos zijn voor deze meme coin.

De presale van Pepe Unchained is in een korte tijd razendpopulair geworden en heeft al meer dan $ 3,1 miljoen opgehaald. Je kunt vandaag PEPU kopen voor $ 0,0083591 per stuk, een prijs die binnen 24 uur zal stijgen. Tijdens de presale kun je profiteren van staking beloningen met een huidige APY van 595%.

Pepe Unchained ($PEPU)

Pepe Unchained - veelbelovende meme coin met eigen blockchain

  • Zeer hoge staking beloning
  • Lage bridge kosten tussen ETH en PEPU
  • Zeer krachtige eigen blockchain
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

 

Base Dawgz (DAWGZ)

De Base blockchain zit nog steeds in zijn vroege fase, waardoor veel crypto investeerders dit zien als een mogelijkheid om veel geld te verdienen. De nieuwe Base Dawgz (DAWGZ) is een multi-chain meme coin op Base, die zijn invloed zal verspreiden onder vijf andere blockchains en daarmee extra potentie heeft om viraal te gaan.

DAWGZ is een avontuurlijke meme coin, gebaseerd op de beroemde Shiba Inu (SHIB). Dit geeft de meme coin een stukje bekendheid, terwijl het met zijn eigen unieke utility nog bekender kan worden na zijn lancering op Base, Ethereum, de Binance Smart Chain, Polygon, Avalanche en Solana.

Sinds kort is het ook mogelijk om Base Dawgz tijdens de presale te staken, hierdoor kun je vandaag nog profiteren van een APY van 2.130%. Nu de presale meer dan $ 2,45 miljoen heeft opgehaald, kun je DAWGZ kopen voor $ 0,0061 per stuk, een prijs die binnen enkele dagen weer zal stijgen, voordat de meme coin wordt gelanceerd voor een nog hogere prijs.

Multi-chain meme coin

Base Dawgz - base jumping meme coin over meerdere chains!

  • Beschikbaar op meerdere blockchains
  • Meme coin gebaseerd op base jumping
  • Onderdeel van legendarische dog meme coins
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe zelf onderzoek.

 

Lees meer over:
altcoinscrypto crash

    Door: Bart Klammer

    Bart is een ervaren schrijver die erg veel waarde hecht aan feiten. Met meer dan 12 jaar schrijfervaring en kennis van de cryptowereld weet hij moeilijke materie simpel over te brengen. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de...