Binance US heeft een nieuwe directeur

Binance US heeft een nieuwe directeur

Binance US heeft een nieuwe directeur. Brian Shroder neemt de taak over van de vertrokken Brian Brooks. De vorige directeur vertrok al na vier maanden na een 'verschil in inzicht'.

Binance US is een aparte tak van binance.com. Dit platform richt zich volledig op de Amerikaanse markt. Binance biedt Amerikanen een klein gedeelte van al hun services. Zo hoopt het handelsplatform aan de lokale regels te voldoen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Eerder dit jaar maakte Binance US nog bekend dat zij uiteindelijk met hun aandelen naar de beurs in Amerika willen.

Binance

Met Binance US wil men een handelsplatform opbouwen dat binnen de lijntjes kleurt in Amerika. Toezichthouders wereldwijd zetten de cryptobeurs steeds vaker onder druk.

Binance startte in 2017 als cryptobeurs en is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste partijen in het hele ecosysteem. Vanaf de start hield met (ogenschijnlijk) weinig rekening met richtlijnen en regels in verschillende landen. Langzaam maar zeker moet de beurs nu zichzelf aan gaan passen.

In de praktijk betekent dat bijvoorbeeld dat je in Nederland geen geld meer kunt storten via iDEAL. Binance haalt dat niet vrijwillig weg, zij willen zoveel mogelijk toegangswegen naar hun platform. Ook bitcoin derivaten staan op de lijst van geschrapte diensten voor Nederlanders.

Lees meer over:
Amerika Binance

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties