Goedemorgen Bitcoin: minen met een oude NASA computer

3254 totale weergaven
goedemorgen bitcoin - bitcoinmagazine.nl

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

5 jaar geleden: Bitcoin minen met een oude NASA computer

Vijf jaar geleden werd een opmerkelijk experiment uitgevoerd: Bitcoin mining op een Apollo Guidance Computer (AGC). Deze computer, ontwikkeld in de jaren 60 voor de Apollo-missies naar de maan, is hersteld en weer werkend gemaakt. De AGC, een van de eerste computers die gebruik maakte van geïntegreerde schakelingen, was destijds baanbrekend. Een poging om Bitcoin te minen op deze historische computer was zowel uitdagend als fascinerend.

Whale stuurt $468 miljoen aan bitcoin naar Binance

Een gigantische whale stuurt op dit moment voor honderden miljoenen dollars aan bitcoin richting Binance. Nieuwe data van Lookonchain laat zien dat de rijke investeerder op 27 juni begon met het sturen van bitcoin richting Binance.

In totaal verstuurde de whale in kwestie sinds 27 juni al 7.790 bitcoin naar Binance. Die bitcoin telden op het moment van sturen een waarde van ongeveer 468 miljoen dollar.

VanEck en 21Shares gaan door met gewijzigde Ethereum ETF aanvragen

Vermogensbeheerders VanEck en 21Shares hebben hun gewijzigde S-1 registratieformulieren voor Ethereum ETF’s opnieuw ingediend bij de Securities and Exchange Commission (SEC) in de Verenigde Staten.

Laatste fase voor mogelijke notering
De gewijzigde S-1 formulieren, ingediend op 8 juli, vormen de laatste stap voor de goedkeuring door de SEC, waardoor de producten genoteerd kunnen worden op Amerikaanse beurzen. Hoewel er geen specifieke lanceerdatum is genoemd, suggereren experts dat de ETF’s binnen enkele weken genoteerd zouden kunnen worden.

Lees meer over:

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...

    Je hebt geen geld om te laten zien geselecteerd