Gaat Bitcoin De Rally Van Juni 2023 Herhalen Na Een Sterke Wekelijkse Afsluiting?

Gaat Bitcoin De Rally Van Juni 2023 Herhalen Na Een Sterke Wekelijkse Afsluiting?

Een crypto strateeg gelooft dat Bitcoin (BTC) zich klaarmaakt om zijn sterke rally eerder dit jaar na te bootsen, toen Bitcoin in ongeveer een maand bijna 30% winst boekte.

De pseudonieme analist Credible Crypto vertelt aan zijn 346.700 volgers op het sociale media platform X dat de huidige prijsactie van Bitcoin eruitziet als de marktstructuur in juni, toen BTC steeg van ongeveer $25.000 naar een hoogtepunt van $31.850 in 2023.

Volgens de handelaar consolideert Bitcoin waarschijnlijk na zijn recente rally, net zoals ongeveer drie maanden geleden gebeurde.

De voorspelling van Credible Crypto komt na de sterke prestaties van BTC vorige week. Volgens de analist drukte Bitcoin een bullish engulfing candle af in de voorgaande week, een technisch patroon dat het begin van een stijgende trend kan aangeven.

"Wekelijks is gesloten. Bullish engulfing candle bevestigd, BTC.

Onthoud, het gaat niet alleen om deze candle op zich, het gaat om de context rond deze sluiting die me zo bullish maakt."

De analist benadrukt ook het belang van de bullish engulfing wekelijkse candle. Credible Crypto zegt dat de candle meer gewicht heeft nadat BTC-bulls erin slaagden een belangrijk ondersteuningsniveau te verdedigen.

"De bullish engulfing candle op zichzelf is niet zo indrukwekkend - het is wanneer je ernaar kijkt in de context dat je beseft hoe belangrijk het is.

Dat wil zeggen, na vier rode wekelijkse candles zijn we er nog steeds niet in geslaagd om de bullish marktstructuur bij $24.800 te doorbreken, we bewogen over het algemeen zijwaarts, en nu hebben we een bullish wekelijkse engulfing om een mogelijke ommekeer aan te geven.

Als je het allemaal samenvoegt, is het veel meer dan alleen een eenvoudige bullish engulfing candle."

Wat zeggen andere analisten? Het is belangrijk dat de koers $27.000 gaat heroveren, stelt de analist Moustache. Op moment van schrijven ligt de prijs ook boven de $27.000.

Lees meer over:
Bitcoin koers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties