Crypto-creditcard bitcoinblack beschikbaar voor 10.000 gelukkigen uit VAE

Er is weer een nieuwe cryptocreditcard gelanceerd. Onder de naam ‘bitcoinblack’ kunnen mensen uit de Verenigde Arabische Emiraten gebruik maken van een exclusieve VIP-betaalkaart. Het werkt met de VISA-betaalinfrastructuur als onderlaag.

Bitcoin betaalkaart

Naar verluidt is de pinpas alleen beschikbaar voor 10.000 leden die hiervoor in aanmerking komen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Ze kunnen hun bitcoin en andere grote cryptovaluta als balans gebruiken om uit te geven bij tal van winkels. De klanten kunnen met kredieten betalen, zolang ze cryptovaluta op hun naam hebben staan. Ook biedt het enkele voordelen, zoals een reward van 10% en (helaas) ook enkele shitcoins.

Alle creditcard-winsten die ze verdienen door betalingen te doen, wat overigens het tegenovergestelde is van de lage tijdvoorkeur die bitcoin veroorzaakt, kunnen worden uitgegeven bij enkele luxe merken uit de Haute Living Luxury Marketplace van bitcoinblack.

“Dit is een online boetiek met luxe horloges, portemonnees, auto’s, charterjet-deals, toegang tot private mansions en meer.”

De CEO van bitcoinblack, Prakash Chand, legt uit waarom ze deze dienst aanbieden:

“Mensen met een ongelooflijk fortuin in cryptovaluta hebben een manier nodig om hun crypto gemakkelijk uit te geven en daarvoor beloond te worden. Bitcoinblack is perfect voor vermogende particulieren die hun cryptovaluta willen gebruiken, waar ook ter wereld, inclusief de 140+ landen waar VISA wordt geaccepteerd.”

Hij legt uit dat de klanten hun cryptovaluta via een web-app naar een wallet kunnen sturen. Vanuit daar worden ze gemachtigd om de betaalpas te gebruiken.

De laatste weken zijn er steeds meer luxe-merken die met bitcoin aan de haal gaan. De high-end horlogemerken Tag Heuer, Hublot en Breitling accepteren allemaal sinds kort het digitale internetgeld.

Ook qua bitcoin-pinpassen komen er steeds meer alternatieven op de markt. CoinCorner lanceerde een lightning-NFC-pas, Relai zet een eigen chipknip op de markt en Edge doet een poging met een ‘anonieme’ betaalkaart.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsVisa

    Door: Arend Hubach

    Arend is al jaren een autoriteit in de bitcoin space en heeft kennis van zaken in onderwerpen die variëren van technische ontwikkelingen, de adoptie van bitcoin als betaalmiddel in de hele wereld, nieuwe regulering en verwante onderwerpen.