Cryptobeurs Binance is de nieuwe hoofdsponsor van Lazio Roma

Cryptobeurs Binance is de nieuwe hoofdsponsor van Lazio Roma

Binance is de nieuwe hoofdsponsor van voetbalclub Lazio Roma. De cryptobeurs is een van de grootste handelsplatformen wereldwijd.

Binance is geen bitcoin-only bedrijf en richt zich ook op veel andere aspecten in de wereld van cryptocurrency. Zo lanceert het bedrijf een platform voor fantokens. Lazio is de eerste club dat zich bindt aan dit platform.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De naam van Binance prijkt voor meerdere jaren op het shirt van de voetbalclub uit Rome. Welk bedrag er gemoeid is met de deal is nog niet bekend.

Sponsors in het voetbal

Bitcoinbedrijven vinden steeds vaker de weg naar het voetbal. De sport is wereldwijd veruit het populairste en dat is interessant voor marketingdoeleinde.

De Turkse bitcoinbeurs BtcTurk is de hoofdsponsor van de Turkse voetbalelftallen. Watford en Southampton in Engeland hebben ook een sponsor uit de industrie.

Hieronder vind je voorbeelden uit het Nederlandse voetbal:

Lees meer over:
Binance

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties