Deze bitcoin miner is schuldenvrij

Deze bitcoin miner is schuldenvrij

Het bitcoin miningbedrijf Digihost is schuldenvrij en heeft een positieve cashflow, zo blijkt uit zijn kwartaalcijfers. Goed nieuws dus voor dit Canadese concern, genoteerd aan de Nasdaq beurs met handelsticker DGHI, ondanks de bearmarkt.

Uit de cijfers blijkt dat het bedrijf 74,58 bitcoin (BTC) heeft gedolven, een stijging van 78% in vergelijking met oktober 2021. Destijds is er 41,84 bitcoin gemined.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De miningindustrie is sinds eind 2021 onzeker vanwege de stijgende energieprijzen en een algemene neerwaartse trend in de cryptomarkt. Verschillende bedrijven staat het water aan de lippen zoals bijvoorbeeld Core Scientific (CORZ), dat financieel in zeer zwaar weer zit. Ook een partij als Argo Blockchain heeft een financiële klap te verwerken omdat het financiering misloopt.

Om de cashflow positief te houden, heeft Digihost in oktober een deel van zijn bitcoin bezit verkocht om de energiekosten te dekken.

'Ondanks de volatiele economische omstandigheden, staat Digihost er financieel gezond voor, het bedrijf blijft schuldenvrij', zegt Michel Amar, voorzitter en CEO van Digihost.

Lees meer over:
mining miner

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties