Goedemorgen Bitcoin: 7,22 miljoen BTC staat meer dan 3 jaar stil

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Ruim 7 miljoen bitcoin staat al 3 jaar stil

Bitcoin hodlers blijven rustig, ondanks de onrustige tijd waarin de wereld zich bevindt. 7,22 miljoen bitcoin staat al meer dan 3 jaar stil. Dat is het hoogste aantal ooit.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Deze statistiek bevat niet alleen trouwe bitcoin spaarders, er zijn ook een hoop coins verloren gegaan. De vraag is: wat moet er gebeuren om die oude bitcoin in beweging te laten komen? Ondanks gigantische prijsbewegingen en gebeurtenissen in de wereld blijft een deel van de investeerders, zij lijken onder geen beding te willen verkopen.

Reuters: Russen willen miljarden aan bitcoin en cryptocurrency verkopen in VAE

Russen willen miljarden aan bitcoin en cryptocurrency verkopen in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE). Dat meldt Reuters in een verslag.

Het gaat voor zover bekend om speculatie, er zijn nog geen harde bewijzen gedeeld voor deze theorie. Een anonieme broker geeft aan dat er verschillende verzoeken kwamen vanuit Zwitserland. Een van de verzoeken was een hele grote: $2 miljard aan bitcoin omzetten naar dollars.

Bitcoin hardware wallet van Block krijgt géén scherm, wel vingerafdruk

De hardware wallet van Block gaat een vingerafdrukscanner krijgen. Dat valt te lezen in een blogpost van het bedrijf van Jack Dorsey.

Dorsey is fervent bitcoiner en hij heeft allerlei projecten lopen. Van betalingen (via de Cash App), de wens om Amerikaanse mining ASIC's te maken tot dus een eigen hardware wallet. Gisteren reageerde de CEO van Block op de nieuwste update.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...