Goedemorgen Bitcoin: Balaji luidt noodklok over bankwereld en voorspelt hoge bitcoin prijs

Goedemorgen Bitcoin: Balaji luidt noodklok over bankwereld en voorspelt hoge bitcoin prijs

Goedemorgen! We hebben het meest opmerkelijke nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Miljardair gaat weddenschap aan: Bitcoin naar $1 miljoen binnen 90 dagen?

Balaji Srinivasan kondigt een opmerkelijke weddenschap aan: hij zet in op een bitcoin prijs van $1 miljoen binnen 90 dagen. Balaji is een bekende ondernemer en investeerder. Daarnaast geeft de miljardair regelmatig zijn mening over de toekomst van en met technologie.

Balaji speculeert op Twitter over een moment waarop de wereld opnieuw wordt ingedeeld. Of beter gezegd: opnieuw gewaardeerd. Die herwaardering zal dan plaatsvinden met bitcoin als het digitale goud, de nieuwe wereldreservemunt. Dat wordt ook wel hyperbitcoinisatie genoemd.

Bloomberg: Binance stopte meer dan 54.000 transacties door alerts

Binance heeft gereageerd op een brief van Amerikaanse Senatoren die informatie opvroegen over de activiteiten van Binance in de Verenigde Staten. Het gaat bijvoorbeeld over de relatie tussen het hoofdplatform van de cryptobeurs en Binance US.

Senatoren in Amerika stellen nu dat de reactie te weinig financiële informatie bevat. Dat meldt Bloomberg.

In de brief ging Patrick Hillman, Chief Strategy Officer van Binance, in op de handhaving van Know Your Customer en Anti-Money Laundering beleidslijnen van het bedrijf. De brief gaf echter geen antwoord op de zorgen van de senatoren over het gebrek aan transparantie bij Binance.

Miningspecialist Nico Smid: 'Zuid-Amerika is de beloofde regio'

Vanuit Buenos Aires in Argentinië werkt Nederlander Nico Smid aan de adoptie van bitcoin mining in het Zuid-Amerikaanse continent. Op Bitcoin Focus vertelt hij ons meer over zijn avonturen. Je leest het voorproefje van dit premium artikel hieronder.

Nico is getrouwd met een Argentijnse en heeft altijd al een passie gehad voor het continent Latijns-Amerika. Na de verhuizing naar deze regio komt hij er al snel achter dat er veel kansen liggen in de miningsector. Hij vertelt hoe hij in aanraking met bitcoin is gekomen.

Tim Draper doneert $100.000 aan ontwikkeling van bitcoin

Ontwikkelaars die aan bitcoin werken hebben een mooie financiering ontvangen. Brink deelt op Twitter dat ze een donatie van $100.000 hebben gekregen van Tim Draper.

Draper is een miljonair, durfkapitaal investeerder en een vroege bitcoiner. Hij kocht bijvoorbeeld de bitcoin op die bij Silk Road in beslag waren genomen. In 2014 deed hij deze aankoop van 30.000 BTC op een veiling voor nog geen $19 miljoen.

In de afgelopen jaren is Draper een permabull gebleken waarin hij wilde prijsvoorspellingen niet schuwde. Maar het is niet alleen maar hype en buzz. Zo was hij onlangs in Sri Lanka om over bitcoin te praten. En nu geeft hij dus geld aan de non-profit genaamd Brink:

"Honored to have received a $100,000 donation to our developer funding efforts from The Draper Foundation and Tim Draper"

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan