Goedemorgen Bitcoin: Benjamin Cowen voorspelt terugkeer bitcoin koers naar 15.500 dollar

Goedemorgen Bitcoin: Benjamin Cowen voorspelt terugkeer bitcoin koers naar 15.500 dollar

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Amerikaanse inflatiecijfers: stijging van 3,7% van CPI

Nieuwe gegevens vanuit de Verenigde Staten laten een stijging zien in de Consumer Price Index (CPI). De CPI, die de gemiddelde verandering over tijd weergeeft in de prijzen die consumenten betalen voor een mandje van goederen en diensten, is een belangrijke indicator van inflatie.

Benjamin Cowen voorspelt terugkeer bitcoin koers naar 15.500 dollar

Benjamin Cowen, een gerespecteerde macro-econoom, constateert dat de sterke rally van bitcoin aan het begin van 2023 lijkt op de koersactie die we in 2015 zagen. Begin 2015 verdubbelde bitcoin zijn koerswaarde in een paar maanden na een rally van 150 naar 300 dollar. Het gevaarlijke is dat we in 2015 een dubbele bodem kregen, dus het zou zomaar kunnen dat we dat patroon opnieuw zullen zien.

Franklin Templeton met $1,5 biljoen aan AUM doet aanvraag voor bitcoin ETF

Investeringsmaatschappij Franklin Templeton heeft een aanvraag ingediend voor een eigen bitcoin spot ETF. Het bedrijf heeft zijn zinnen gezet op een bitcoinfonds, zo valt op te maken uit ingediende documenten. Het moet de naam ‘Franklin Bitcoin ETF’ krijgen.

Lees meer over:
Bitcoin goedemorgen bitcoin

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties