Goedemorgen Bitcoin: bij koers van $182.000 is Satoshi rijkste op aarde

Goedemorgen! De bitcoin prijs is 18,848.93USD. We hebben het laatste nieuws voor je op een rijtje gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Bij welke bitcoin koers is Satoshi Nakamoto de rijkste persoon op aarde?

In de begindagen van bitcoin heeft Satoshi Nakamoto meer dan één miljoen bitcoin weten te verzamelen. De mysterieuze bedenker van bitcoin klimt met zijn kapitaal steeds hoger in de lijst met rijkste personen op aarde. Als de bitcoin koers de $182.000 per bitcoin aantikt is hij zelfs de rijkste persoon op aarde.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Hoe bijzonder zou het zijn als niemand straks weet wie de rijkste persoon op aarde is? Daarvoor moet hij wel Elon Musk, met een vermogen van $163.7 miljard, en Jeff Bezos, met een vermogen van $181.6 miljard, nog even inhalen.

Nederlander PlanB verwacht dat bitcoin bull markt nog niet klaar is

Bitcoin heeft het de laatste weken moeilijk tussen de $50.000 en $60.000 en sommigen maken zich zorgen over het einde van de bull markt. Volgens onze eigen PlanB hoeven we ons daar echter geen zorgen over te maken. Hij voorziet op de korte termijn weer een hoop positieve prijsactie voor onze favoriete digitale munt.

“In mijn ogen zitten we pas een kleine 4 maanden in een bull markt en is het einde nog lang niet in zicht.” Bitcoin is volgens PlanB pas net begonnen en loopt precies op het schema van zijn Stock-to-Flow model.

Deze oplichter troggelde ruim 22.000 Bitcoin af bij zijn slachtoffers

Benjamin Reynolds is door de Amerikaanse autoriteiten schuldig bevonden aan grootschalige oplichting. De rechtbank van New York heeft bepaald dat de man 572 miljoen dollar (484 miljoen euro) moet betalen als schadevergoeding. Van dit bedrag gaat 143 miljoen dollar terug naar de slachtoffers en 429 miljoen dollar zijn boetes af te dragen aan de Staat.

Reynolds is de kwade genius achter Control-Finance, simpelweg een vehikel om grootschalig Bitcoin af te troggelen van zijn latere slachtoffers. De toezichthouder Commodity Futures Trading Commission (CFTC) bracht in juni 2019 de zaak naar voren. Gedupeerden trokken aan de bel en zo werd bekend dat Reynolds via een website, sociale media en e-mails ruim 22.190 Bitcoin wist te vergaren.

Lees meer over:

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...