Goedemorgen Bitcoin: "Binance verwijdert vijf Russische banken van zijn platform na onderzoek"

Goedemorgen Bitcoin: "Binance verwijdert vijf Russische banken van zijn platform na onderzoek"

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

"Binance verwijdert vijf Russische banken van zijn platform na onderzoek"

Binance, 's werelds grootste cryptocurrency exchange, biedt klanten niet langer de mogelijkheid om via gesanctioneerde Russische banken onderling betalingen te verrichten. Dat meldt zakenkrant de Wall Street Journal (WSJ).

Op de peer-to-peerhandelsbeurs van Binance staan niet langer vijf gesanctioneerde Russische banken, gebruikers kunnen dus niet meer via deze manier roebels aan elkaar over te maken. De WSJ citeert een woordvoerder van Binance die zegt dat de exchange "regelmatig de systemen bijwerkt om naleving te garanderen."

"Stablecoin van PayPal nog niet erg populair"

De onlangs door PayPal geïntroduceerde stablecoin, PYUSD, wordt slechts matig ontvangen binnen de crypto-gemeenschap. Dit blijkt uit gegevens van datafirma Nansen, die aangeeft dat er momenteel weinig animo lijkt te zijn onder crypto-gebruikers om de PYUSD-token in zelf-beheerde wallets op te slaan.

Nansen meldde in een rapport: "Op het eerste gezicht lijkt er een gebrek aan vraag te zijn vanuit crypto-gebruikers naar PYUSD, zeker gezien de beschikbare alternatieven". Er wordt gesuggereerd dat PayPal wellicht een andere doelgroep op het oog heeft met hun nieuwe digitale munt. Dat stelt Nansen.

Arthur Hayes: "BlackRock gaat controle uitoefenen op bitcoin"

Arthur Hayes, de oprichter van BitMEX, voorspelt dat de grote namen uit de traditionele finance wereld van plan zijn om subtiel de controle over te nemen van de Bitcoin (BTC) en de rest van de cryptobranche. Dat stelt de oud-CEO van BitMEX in een nieuwe blogpost.

Volgens de handelaar en analist is er een strijd gaande over wie de controle heeft over de cryptowereld. Hij ziet dat de traditionele financiële instellingen de branche omsingelen nu de bearmarkt nog steeds gaande is en steeds meer cryptobedrijven de handdoek in de ring gooien. De erfenis van de FTX-dip.

Mysterieuze Bitcoin Whale Beweegt Plots En Verplaatst $134 miljoen aan BTC

Een anonieme bitcoin whale, iemand met 1.000 bitcoin of meer, heeft een opmerkelijke transactie gedaan op het bitcoinnetwerk.

Volgens gegevens van Whale Alert is er maar liefst 5.140 bitcoin verplaatst door deze entiteit op het netwerk. Tegen de huidige marktprijs gaat het om een significant bedrag van 134 miljoen dollar.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties