Goedemorgen Bitcoin: Blackrock CEO weer positief over BTC

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Bitcoin prijs van $30.200 blijft belangrijk

Recente on-chain gegevens benadrukken de aanzienlijke relevantie van de prijs van $30.000 voor de accumulatie van Bitcoin (BTC). Dit fenomeen wordt bevestigd door het crypto-analysebedrijf Glassnode.

Hoewel de prijsactie van Bitcoin enigszins stagneert in de buurt van $30.000, geeft het gedrag van beleggers aan dat er aanzienlijke vraag is naar de grootste cryptocurrency op dit moment.

Blackrock CEO: crypto’s overstijgen elke andere valuta

Volgens Larry Fink, CEO van BlackRock, gaan cryptovaluta zich ontwikkelen tot iets dat elke valuta overstijgt. Opnieuw dus complimenten voor deze assetklasse, nadat hij vorige week bitcoin als “gedigitaliseerd goud” heeft geprezen.

“Het is een internationale asset,” zegt Fink in een interview met CNBC, verwijzend naar cryptovaluta in brede zin. “Het heeft een onderscheidende waarde ten opzichte van andere activaklassen, maar nog belangrijker, omdat het zo internationaal is, kan het elke valuta overstijgen.”

Column: Zonder kopiëren en plakken geen Bitcoin

Wie niet snapt hoe Bitcoin in basis werkt, zal niet snappen hoe ermee te werken. Dat dacht ik heel lang. Het ligt anders. Wie niet snapt hoe QR-codes, knippen en plakken en switchen tussen applicaties werkt, kan niet met Bitcoin werken. Zo simpel is het.

Week in Bitcoin: “Bitcoin koers stijgt 2400% door kunstmatige intelligentie”

We blikken terug op een bewogen week voor bitcoin! We hebben het meest opmerkelijke nieuws voor je op een rij gezet.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...