Goedemorgen Bitcoin: BTC voor 50 miljoen klanten Duitse bank

Goedemorgen Bitcoin: BTC voor 50 miljoen klanten Duitse bank

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Precies 11 jaar geleden schreef Satoshi Nakamoto zijn laatste bericht

Gisteren was het precies 11 jaar geleden dat Satoshi Nakamoto voor het laatst iets van zich liet horen. 13 december 2010 was de laatste dag waarop de mysterieuze bedenker van Bitcoin zich op het Bitcointalk forum liet zien.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

In zijn laatste post op het forum schreef Satoshi over het werk dat voor ontwikkelaars in het verschiet lag om de software resistent te maken tegen denial-of-service (DOS) aanvallen.

Mijlpaal voor bitcoin: 90% van alle BTC is op de markt

Van de maximaal mogelijke voorraad van 21 miljoen bitcoin is nu 90% gemined. Dat komt neer op 18,899 miljoen bitcoin die nu beschikbaar zijn gekomen om te hodl’en, verhandelen of voor altijd kwijt te raken.

Duitse bank met 50 miljoen klanten wil bitcoinhandel starten in 2022

Duitse banken willen klanten in bitcoin (BTC) laten handelen. Duitse banken gaan een pilot draaien. Uiteindelijk gaan ze gezamenlijk beslissen of ze de diensten aan gaan bieden.

Een van de banken is Sparkasse. Dit is een grote naam met meer dan 50 miljoen (!) klanten. De Duitse bank wil in het begin van dit jaar starten met de koop en verkoop van bitcoin. Klanten mogen dan direct kunnen handelen vanaf hun bankrekening. Naast BTC is ook ether (ETH) onderdeel van de plannen.

Lees meer over:
Bitcoin goedemorgen bitcoin

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties