Goedemorgen Bitcoin: Dave Portnoy verkocht BTC na kleine dip en heeft nu spijt

Goedemorgen! De bitcoin koers staat op 18,848.93USD. We hebben het laatste nieuws voor je op een rijtje gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Dit vinden politieke partijen van Bitcoin (BTC)

De verkiezingen staan voor de deur. Ook dit jaar is de keuze weer reuze: er doen meer partijen aan de Tweede Kamerverkiezingen mee dan ooit tevoren. Maar hoe kijken deze partijen aan tegen Bitcoin (BTC)? En wat is hun visie over de euro en de Europese Centrale Bank? En wat te denken van (financiële) privacy?

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Dave Portnoy die zijn Bitcoin heeft verkocht geeft toe: “I f*cked Up”

Bedenker en oprichter van sport app Barstool Sports en de bekende penny stock trader Dave Portnoy heeft toegegeven dat het verkopen van zijn Bitcoin een fout was. Hij kocht in augustus voor 220.000 dollar aan Bitcoin, maar verkocht deze – met winst – nog eind 2020, toen de koers nog onder $20.000 schommelde.

De huidige koers schommelt boven de $60.000, na het bereiken van een nieuw record dit weekend.

Bitcoin beurs FTX wil stadion van Miami Heat sponsoren

Het gaat goed met bitcoin (BTC) en dus ook met de bedrijven in deze industrie. Naast uitbreidingen over andere investeringen is er ook steeds meer geld voor reclame. Bitcoin beurs FTX wil het stadion van het basketbalteam Miami Heat sponsoren.

Bitcoin zelf heeft geen eigen marketingteam. Het moet komen van mensen die al betrokken zijn bij het project. In het begin waren vooral gepassioneerde bitcoiners degene die het verhaal deelde met de rest, tegenwoordig zijn er ook miljardenbedrijven die meedoen.

Lees meer over:
Bitcoin nieuws

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...