Goedemorgen Bitcoin: flinke donatie aan Capitaal-bestormers

882 totale weergaven

Goedemorgen! We hebben het belangrijkste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Programmeur schonk $500.000 aan bitcoin aan de Capitool-relschoppers

De relschoppers van het Amerikaanse Capitool zijn deels gefinancierd door een rijke bitcoiner. Dat is de conclusie van Chainalysis in een recent onderzoek.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Het gaat om een donatie van $500.000 van bitcoin (BTC) door een programmeur uit Frankrijk, waarna hij vlak daarna uit het leven stapt.

Twee opmerkelijke bitcoin transacties bij Binance

Binance is de grootste bitcoinbeurs ter wereld, de exchange waar dagelijks het meeste handelsvolume plaatsvindt.

Gisterenmiddag is er 500 bitcoin vanuit een onbekende wallet naar Binance gestuurd. Doorgaans een signaal dat deze bitcoin bedoeld is om te verkopen, maar dat blijft gissen.

Eerder op de dag verliet 1.700 bitcoin de beurs om naar Xapo gestuurd te worden. Xapo is een cold storage provider op de markt, die zorgt dat de bitcoins veilig worden opgeslagen.

Binance gaat in Thailand samenwerken met miljardair om markt te betreden

Binance gaat samenwerken met Gulf Innova Company om een cryptobeurs in Thailand op de markt te brengen. Het bedrijf is een dochteronderneming van de Gulf Energy Development Public Company, afgekort als Gulf. Dit is dan weer eigenaar van de Thaise miljardair Sarath Ratanavadi.

Gulf Energy maakte gisteren het nieuws bekend in een brief aan de Stock Exchange of Thailand. Hierin staat dat ze in Thailand een “snelle groei” verwachten van de digitale infrastructuur. Ze gaan Binance helpen om hierin stappen te zetten.

Vorig jaar werd Binance nog teruggefloten door de Thaise beurswaakhond omdat ze geen licentie hadden. Nu lijkt het bedrijf van frontman CZ een omweg te hebben gevonden.

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...