Goedemorgen Bitcoin: Florida wil belasting accepteren met cryptovaluta

Goedemorgen Bitcoin: Florida wil belasting accepteren met cryptovaluta

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Grote bank in Israël start met diensten rondom bitcoin

Een van de grootse banken in Israël gaat bitcoinhandel faciliteren. Leumi gaat bitcoin handel bieden aan hun klanten. Het is de eerste grote Israëlische bank die deze stap zet. Dat meldt Reuters.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De bank heeft een digitaal platform genaamd Pepper Invest. In samenwerking met het Amerikaanse bedrijf Paxos wil de bank een graantje meepikken van de interesse in bitcoin. Naast bitcoin kunnen klanten ook ether kopen.

President Bukele valt Reuters aan vanwege berichtgeving over bitcoinobligaties

President Nayib Bukele van El Salvador slaat terug nadat Reuters volgens hem "FUD" publiceerde over de vertraging van de Bitcoin Bonds. Oorspronkelijk was het plan om de obligatieronde in de tweede of derde week van maart te houden, maar die is nu uitgesteld tot maximaal september.

El Salvador zelf noemde de marktomstandigheden als onderliggende reden voor het uitstellen van de obligatieronde. Bukele zelf geeft ook aan dat het wetgevingsproces in het Congres voor vertraging zorgt.

Florida gaat bitcoin accepteren voor belastingen van bedrijven

Gouverneur Ron DeSantis van Florida wil dat dat zijn Amerikaanse staat bitcoin gaat accepteren voor belastingen.

DeSantis is een kanshebber voor de Republikeinse presidentiële nominatie in 2024, in het geval dat president Donald Trump niet meedoet. Hij is positief over cryptovaluta. Als het aan hem ligt kunnen bedrijven die in Florida actief zijn gewoon hun belastingen met bitcoin betalen.

"We zullen bitcoin accepteren, we werken eraan om dat te voor elkaar te krijgen."

Lees meer over:
Bitcoin goedemorgen bitcoin

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties