Goedemorgen Bitcoin: FTX-Hacker Verplaatst Miljoenen

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

FTX Hacker Verplaatst Miljoenen

Recente gegevens van Spot On Chain laten zien dat een adres, gelinkt aan de FTX-hack, geïdentificeerd als 0x3e9, transacties heeft uitgevoerd van meer dan 10.000 Ether (ETH), met een waarde van ongeveer $17 miljoen. Deze transacties zijn verdeeld over vijf verschillende adressen sinds 30 september. Deze adressen waren enkele maanden inactief voordat ze plotseling weer actief werden.

Ex-president Trump: Eerst Tegen Crypto, Nu Miljoeneninvesteerder?

John Reed Stark, vroeger aan het roer van de afdeling internettoezicht bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC), suggereert dat de houding van ex-president Donald Trump ten opzichte van cryptocurrencies drastisch kan gaan veranderen. Stark, nu leider van cybersecurityfirma John Reed Stark Consulting, heeft een rijke geschiedenis bij de SEC: hij vervulde 15 jaar de rol van handhavingsadvocaat en stond 11 jaar aan het hoofd van het SEC Office of Internet Enforcement, dat hij zelf heeft opgericht.

Waarom de Federal Reserve de Sleutel Kan Zijn tot Bitcoin’s Nieuwe All-Time High!

Jurrien Timmer, de directeur van de wereldwijde macrostrategie bij Fidelity Investments, is van mening dat een recessie een aanzienlijke rally voor Bitcoin (BTC) zou kunnen veroorzaken. Volgens Timmer moeten de huidige hoge rentetarieven dalen om significante winsten voor Bitcoin mogelijk te maken.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...