Goedemorgen Bitcoin: futures in de lift

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

CEO Brian Armstrong: Vertrek uit VS ‘Niet aan de orde’ voor Coinbase

Brian Armstrong, de CEO van Coinbase, heeft de mogelijkheid om de Verenigde Staten te verlaten vanwege juridische onzekerheid nadrukkelijk verworpen. Dit volgt ondanks eerdere suggesties dat het bedrijf overwoog om zich te vestigen in een crypto-vriendelijker land.

Coinbase, een van de grootste cryptocurrency-beurzen ter wereld, wordt momenteel geconfronteerd met een rechtszaak van de U.S. Securities and Exchange Commission (SEC), evenals onderzoek van 10 staatsregulatoren. Veel van deze autoriteiten hebben cease and desist-orders uitgevaardigd tegen de exchange’s staking services.

Bitcoin futures op CME bereikt hoogste handelsvolume sinds start van 2022

In de maand juli heeft de bitcoin futures markt van de Chicago Mercantile Exchange (CME) een handelsvolume van $55,78 miljard bereikt. Dit is het hoogste niveau sinds januari 2022, volgens de gegevens van The Block Crypto.

Onderstaande grafiek toont de geaggregeerde maandelijkse handelsvolumes van CME Bitcoin futures, geschat in dollartermen. De schatting is gebaseerd op de prijs van dagelijkse spot en het dagelijkse volume van verhandelde contracten. Open interesse wordt weergegeven als het gemiddelde van de maand.

Rapport: BTC Bezitters Verslaan Crypto Fondsen

Volgens het in Zwitserland gevestigde investeringsadviesbureau 21e6 Capital AG hebben crypto fondsen doorgaans de prijsstijgingen van BTC in eerdere bull runs overtroffen, maar dit jaar geleden onder het hebben van te veel contant geld en een te voorzichtige benadering.

In de eerste helft (H1) van 2023 heeft de klassieke ‘koop en houd’-strategie, of ‘hodl’-benadering, van Bitcoin de meeste crypto fondsen overtroffen met 68,8%. BTC zag winsten van ongeveer 84%, terwijl crypto fondsen gemiddeld rendementen van 15,2% genereerden.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...