Goedemorgen Bitcoin: G20-top heeft aandacht voor BTC

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet.

Nieuw raamwerk moet zorgen voor internationaal delen van crypto-transacties in 2027

In een recente top in New Delhi hebben de G20-landen, bestaande uit de grootste economieën ter wereld, hun intentie bevestigd om samen te werken aan een internationaal kader voor de regulering van cryptovaluta. Deze samenwerking, die naar verwachting in 2027 van start gaat, richt zich vooral op de uitwisseling van gegevens over cryptotransacties tussen landen.

Het initiatief staat bekend als het Crypto-Asset Reporting Framework (CARF), een project dat belastingdiensten wereldwijd meer zicht moet geven op transacties in digitale valuta. Dit is een stap verder dan de huidige reguleringen in veel landen, waarbij inzicht in transacties beperkt is tot nationale grenzen.

Ted Cruz zegt dat hij een ‘groot voorstander’ is van Bitcoin-mining

Verschijnend op Fox News Radio, zei de senator uit Texas dat bitcoin mining goed is voor het stroomnetwerk van zijn staat. Dat meldt Decrypt op zijn site. De bitcoin miningindustrie in Texas heeft het geluk de steun te hebben van senator Ted Cruz.

Cruz, die in februari zijn terugtrekking uit de Republikeinse presidentsrace aankondigde, is deze week te gast op Fox News Radio en prees de voordelen van bitcoin mining voor de Lone Star-staat.

Met betrekking tot hoe bitcoin kan helpen bij energienetwerken tijdens periodes van extreem weer, zegt de Republikein: “Ik ben een groot voorstander van bitcoin-mining en cryptocurrency.”

Namen van bekende personen die geld kregen van FTX liggen op straat

Op 10 september 2023 heeft FTX een juridisch document ingediend waarin betalingen worden onthuld die het bedrijf heeft gedaan aan verschillende beroemdheden, sportorganisaties en andere entiteiten.

Het document onthult dat FTX, onder het vorige leiderschap van CEO Sam Bankman-Fried, miljoenen dollars heeft uitgekeerd aan beroemde sporters zoals Shaquille O’Neal, Naomi Osaka, David Ortiz, en Trevor Lawrence. Bovendien werden er betalingen gedaan aan grote sportorganisaties zoals MLB, de NBA-teams Miami Heat en Golden State Warriors, maar ook aan Coachella, Gamestop en Kevin O’Leary.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...