Goedemorgen Bitcoin: Galaxy Digital maakt zich op verlies van 300 miljoen dollar

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

‘Mike Novogratz kan 300 miljoen dollar verliezen door koersval bitcoin’

Het grote Galaxy Digital van miljardair Mike Novogratz zet zich schrap voor een verlies van 300 miljoen dollar in het tweede kartaal van 2022. Enorme angst en slechte marktomstandigheden zijn op dit moment twee dominante krachten binnen de bitcoin-markt. Het kan zijn dat Galaxy Digital ook de pijn gevoeld heeft van Terra dat deze week implodeerde.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Onafhankelijk Russisch nieuwsplatform Meduza haalt via crowdfunding 3,75 bitcoin op

Meduza is een in Letland gevestigd nieuwsplatform dat volgens de website “verslag doet van het echte Rusland, zoals het op dit moment is”. Sinds maart heeft het de optie geopend om aan het platform te doneren met Amerikaanse dollars, euro’s, bitcoin en meer.

Jack Dorsey: ‘Ik kijk niet naar de prijs van bitcoin’

Jack Dorsey heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld als een van de meest prominente miljardairs in de wereld van bitcoin. De techondernemer verliet Twitter om zich volledig te focussen op Block en daardoor bitcoin.

Dorsey zegt dat hij de prijs van BTC niet echt in de gaten houdt. Hij zei dit nadat hem werd gevraagd waarom hij zoveel tweet over andere zaken dan bitcoin terwijl de prijs naar beneden dook.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...